Penname: Forsaken [Kapcsolat] Real name: Lajtai Szabó Gergely
Member Since: 13/09/09
Membership status: Felhasználó
Bio:
A nevem Lajtai-Szabó Gergely, pályakezdő író, műfordító és képregényrajzoló vagyok, bár egyelőre még nem büszkélkedhetem nyomtatott megjelenéssel. A Lánctalpas Fáraó címen interaktív történetet írok egy blogon (itt is olvashatók a fejezetei), aminek folyásába az olvasók is beleszólhatnak a rendszeresen felkerülő szavazások által. A stílusomra a drámaiság, az enyhén morbid humor és a realizmus jellemző.
Bővebb megismerés érdekében lásd a történeteimet. Jó kalandozást kívánok az én abszurd világaimban! :D
[Feljelentés]
Történetek by Forsaken
Summary: A második TAI írásom, ezúttal Kharex kérésére, ami így hangzott:

"Loud Plain könyvtárosa komoly gondban van. Bár már nagyon közeledik a tél, a könyvtár kazánja mégis folyton elromlik. Hiába hív hozzá szerelőt, az se tud mit kezdeni a szituációval, ezért végső elkeseredésében fogja megbízható elemlámpáját, és zárás után ő maga megy le megnézni, mi a baj. Azonban még csak nem is sejti, micsoda névtelen szörnyűségek lapulnak az alagsorban. Elsősorban egy horror történetet szeretnék olvasni, esetleg némi morbid humorral. Hogy vérrel, vagy vér nélkül, azt az író fantáziájára bíznám.”

Íme hát az Otthonom mélységei 2.0-ás, kissé javított verziója
Categories: Játékok > Tavaszi Ajándékozós Izé
Characters: Nem
Műfaj: Dráma, Horror, Novella, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 5489 Read Count: 263
[Feljelentés] Published: 16/04/01 Updated: 16/04/01
Zsömi felemelkedése by Forsaken Rated: nem korhatáros [Kritika - 3]
Summary: A 2015-ös (debütáló) TAI novellám, sok szeretettel Zoey kérésére.
A kérés ez volt:

"Macskák és madarak örök háborúban vannak egymással, és ott törnek borsot a másik orra alá, ahol csak tudnak. Tinédzserek egy kisebb csapata belekeveredik ebbe a harcba, ahol fogalmuk sincs, kinek az oldalára álljanak. Végül a kutyákhoz fordulnak segítségért, akik kifejlesztettek egy titkos szérumot, melynek segítségével az emberek képessé válnak állati erővel harcolni."

Íme hát III. Zsömi király visszatérésének legendája
Categories: Játékok > Tavaszi Ajándékozós Izé
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Humor, Novella, Paródia
Figyelmeztetések: Nem
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 4438 Read Count: 280
[Feljelentés] Published: 15/04/06 Updated: 15/04/08
Summary: Az Egek Haragjás incidens után a Sárkányok úgy döntenek, egy egész hajóflottát küldenek Aeroland lerombolására. Ezúttal személyesen a Smaragd Sárkány vezeti őket, és a Lélekvadász rend is képviseli magát a hadműveletben. Mevilyon admirális érzi a közeledő veszélyt, ezért minden erejével azon fáradozik, hogy meg tudja védeni a lázadás központját az Unió haragjától.
Eközben Diana az expedícióval az Utolsó Zöld Mezőként is emlegetett Cyangreens felé igyekszik, hogy Aeroland nevében katonai védelmet ajánljanak fel az ott élő szerzeteseknek az Unió terjeszkedése ellen, cserébe némi élelem utánpótlásért. Ehhez azonban át kell vágniuk az emberevő szkeotoktól nyüzsgő elátkozott Skeotián. Sőt, később rájönnek, hogy a vadembereknél jóval nagyobb fenyegetés is rejtőzik a fák között...
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: N.O.I.R.
Chapters: 3 Tartalom
Completed: Nem Word count: 16948 Read Count: 1006
[Feljelentés] Published: 14/12/30 Updated: 15/03/16
Summary: Diana Scribe katasztrófa sújtotta világba született, de ezt sokáig nem érzékelte. Az ő generációja már nem látta, hogy a szüleik milyen kataklizmának voltak tanúi. Nem látta, hogy amikor a földi ármánykodásnak köszönhetően az égi világban megölték az Egyensúly őrzőit, az Idézőket, akkor milyen kegyetlen viharok és egyéb csapások söpörtek végig a földi világon. Nem látta, mennyire vehemens harcok dúltak a túlélők közt a Kontinensért, az egyetlen nagyobb darab lakható földért, ami megmaradt. De nem volt a tanúja a négy forradalmi vezér, a Sárkányok felemelkedésének sem, akik miután heves harcok árán megszerezték maguknak a Kontinenst, felépítették rajta az új világ legerősebb hatalmát: a N.O.I.R. Uniót. Mikor Diana világra jött, az Unióban már béke honolt, és egy miniszter lányaként Dianának sosem volt gondja semmire az életben.
Éppen ezért különösen sokkolóan hat rá, mikor egyszer csak édesapja zaklatott állapotban tér haza, és utasítja az egész családot: csomagoljanak, mert sürgősen el kell hagyniuk a várost. A lány és testvérei értetlenül követik apjukat a homályos okok miatti útra, miközben az uniós rendőrség mindent felforgat az előkerítésük érdekében. Diana nem érti, hogy lett apjából, a köztiszteletnek örvendő miniszterből egyszerre körözött bűnöző, de úgy dönt, utánajár a titoknak...
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Szereplő halála
Series: N.O.I.R.
Chapters: 23 Tartalom
Completed: Igen Word count: 158136 Read Count: 13694
[Feljelentés] Published: 14/04/26 Updated: 14/12/17