N.O.I.R. by Forsaken
[ - ]
Summary: A kétarcú N.O.I.R. Uniónak és a Káosz korának, valamint egy kataklizmikus konfliktusnak a legendája Diana Scribe, a politikusgyermekből lett lázadó szemével. A sötét mágiát űző intrikus Lélekvadászok, a zenéből táplálkozó szimfodémonok, az emberevő szkeotok, a levegőben suhanó humanoid árnyak és a félig mágiát használó steampunk technológia világa ez, ahol emberi sorsok százai kavarognak a világot megrengető harcok közepette.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Dráma, Fantasy, Regény
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Kínzás
Challenges: Nem
Parent Series: Nem
Stories: 2
Series Type: Lezárt

Summary: Diana Scribe katasztrófa sújtotta világba született, de ezt sokáig nem érzékelte. Az ő generációja már nem látta, hogy a szüleik milyen kataklizmának voltak tanúi. Nem látta, hogy amikor a földi ármánykodásnak köszönhetően az égi világban megölték az Egyensúly őrzőit, az Idézőket, akkor milyen kegyetlen viharok és egyéb csapások söpörtek végig a földi világon. Nem látta, mennyire vehemens harcok dúltak a túlélők közt a Kontinensért, az egyetlen nagyobb darab lakható földért, ami megmaradt. De nem volt a tanúja a négy forradalmi vezér, a Sárkányok felemelkedésének sem, akik miután heves harcok árán megszerezték maguknak a Kontinenst, felépítették rajta az új világ legerősebb hatalmát: a N.O.I.R. Uniót. Mikor Diana világra jött, az Unióban már béke honolt, és egy miniszter lányaként Dianának sosem volt gondja semmire az életben.
Éppen ezért különösen sokkolóan hat rá, mikor egyszer csak édesapja zaklatott állapotban tér haza, és utasítja az egész családot: csomagoljanak, mert sürgősen el kell hagyniuk a várost. A lány és testvérei értetlenül követik apjukat a homályos okok miatti útra, miközben az uniós rendőrség mindent felforgat az előkerítésük érdekében. Diana nem érti, hogy lett apjából, a köztiszteletnek örvendő miniszterből egyszerre körözött bűnöző, de úgy dönt, utánajár a titoknak...
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Szereplő halála
Series: N.O.I.R.
Chapters: 23 Tartalom
Completed: Igen Word count: 158136 Read Count: 13694
[Feljelentés] Published: 14/04/26 Updated: 14/12/17
Summary: Az Egek Haragjás incidens után a Sárkányok úgy döntenek, egy egész hajóflottát küldenek Aeroland lerombolására. Ezúttal személyesen a Smaragd Sárkány vezeti őket, és a Lélekvadász rend is képviseli magát a hadműveletben. Mevilyon admirális érzi a közeledő veszélyt, ezért minden erejével azon fáradozik, hogy meg tudja védeni a lázadás központját az Unió haragjától.
Eközben Diana az expedícióval az Utolsó Zöld Mezőként is emlegetett Cyangreens felé igyekszik, hogy Aeroland nevében katonai védelmet ajánljanak fel az ott élő szerzeteseknek az Unió terjeszkedése ellen, cserébe némi élelem utánpótlásért. Ehhez azonban át kell vágniuk az emberevő szkeotoktól nyüzsgő elátkozott Skeotián. Sőt, később rájönnek, hogy a vadembereknél jóval nagyobb fenyegetés is rejtőzik a fák között...
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: N.O.I.R.
Chapters: 3 Tartalom
Completed: Nem Word count: 16948 Read Count: 1006
[Feljelentés] Published: 14/12/30 Updated: 15/03/16