Kritikák a következőre: Vörös Sárkány
Be kell bejelentkezés (regisztráció) hogy kritikát írhass.
Reviewer: Nocy Bejelentkezett [Feljelentés]
Date: 12/06/17 13:16 Title: 14. fejezet: Szerelembeteg hercegnõk paktuma

Szia!

Wow, és megint csak wow! *.* Na, most elkápráztattál, éppen a fejezet közepén tartottam, amikor megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy Lye néha olyan - előre is bocsánat a szóért -, olyan semmilyen. De aztán, végre elindult valami! Valami megmozdult benne, és nekiindult a dolognak. Először is talán azért éreztem ezt, mert végre nemet mondott Kilkének, ez volt az első igazán jó lépése most. Aztán pedig egy kisebb incidenst leszámítva (erre majd később visszatérek), végre elhatározta magát! Kitalálta, hogy igenis, ő a saját lábára áll, és ki fogja deríteni, hogy mi is áll a háttérben, ráadásul bármi áron. Kitalálta, hogy mit akar, és van egy olyan érzésem, hogy ő egy olyan lány, aki igenis végigviszi azt, amit eltervezett! Alig várom, ez olyan izgalmas lesz! Jaj, nagyon hatásos volt a vége! Egyszerűen imádtam! Mondjuk az az egy hónap, amíg hazaér, érdekes lesz, de szerintem sikerülni fog azt is jól áthidalni :)

És akkor térjünk is vissza a fejezet közepére, az új szereplőnkre, no, meg persze arra, hogy mindenki Areelbe szerelmes :D Hát, ez haláli! Mekkorát röhögtem ezen itt magambanXD Kilke meg... vaaah, nem ezért vagy azért, de engem nem lepett meg, hogy így viselkedett... Mármint bakker, annyira olyan a karaktere, hogy ez simán beleillik, csak hát ugye Lye-nek a barátnője, így nem csoda, ha esetleg neki nem illik bele a képbe.
Aztán jöttek az új szereplők, a hadaró leányzó remélem, még benne lesz. Ő olyan aranyosnak, kedvelhetőnek tűnt, bár lehet, hogy ő sem különc, és akkor mindjárt másként áll a dolog, de majd kiderül, eddig szerethetőnek vélem a karakterét.
Aztán hát ugye itt volt a nagy kiborulás, és végül az elhatározás, ami még mindig váááááh! Nagyon jó volt!
És a végére egy kis kukacoskodás tőlem:

"Villámgyorsan hátat felpattantam, és hátat fordítva egykori barátnőmnek futásnak eredtem." - nézd át a mondat első felét, így kicsit értelmetlen :)

És ennyi voltam mára, várni fogom a folytatást! Csak így tovább! :)

Puszillak, Nocy :)

Szerző válasza: Azta, de hosszú... Mondjuk már egyszer végigolvastam, de azért átfutom még egyszer, olyan rég láttam már ilyet*.* Oké, nyálcsorgatás megvolt, jöhet a válaszXD Örülök, hogy tetszett a fejezet (az eleje ellenére), egy csomó mindent tervezek abba az egy hónapos útba, szóval remélem, nem lesz majd unalmas, ráadásul még előtte is lesznek bonyodalmak, ha minden igaz, nem akarom ennyivel lezárni a Vörös Sárkány bunkerének részét:P
Ami az hercegnőket illeti, a hadarós benne lesz még, természetesen (az ő meséje a kedvencem, bár nem tudom, sikerül-e majd beleírnom... ha nem, akkor lehet, írok neki külön novellát, kisregényt, vagy bármi mást, mert ő megérdemli^^)
Szóval, örülök, hogy tetszett a fejezet, a hibát majd kijavítom. Tényleg. Mindjárt^^. Csak erőt gyűjtök előtte^^'. Igyekszem a folytatással, és köszönöm, hogy írtál:D

Be kell bejelentkezés (regisztráció) hogy kritikát írhass.