Kritikák a következőre: Vörös Sárkány
Be kell bejelentkezés (regisztráció) hogy kritikát írhass.
Reviewer: Catttt Bejelentkezett [Feljelentés]
Date: 11/12/09 16:05 Title: 3. fejezet: Rövid hajú vőlegény

Szia!
Pilótázva érkeztem hozzád, és sikerült megint egy jót derülnöm. Nem semmi a humorod, tudod? De a cselekményvezetés talán a humort is túlszárnyalja. Szegény főszereplődet aztán nem kíméled, főleg itt a végén nagyon megsajnáltam, hgy átment fakírnak...
Majd még jövök, meglehet megint pilótázva. :)
Catttt

Szerző válasza: :D Szeretem őket megdolgoztatni, ha csak ülnek és unatkoznak, abban mi a poén? (Magyarán szenvedjenek csak, úgy legalább nekem meglesz az élvezet:P) Örülök, hogy tetszett, és remélem, majd a jövőben is erre tévedsz majd valamikor (akár pilótázva is:P).

Reviewer: Nocy Bejelentkezett [Feljelentés]
Date: 11/04/09 14:48 Title: 3. fejezet: Rövid hajú vőlegény

Szia! Nekem ez a feji is bejövős volt :) Még mindig nagyon tetszik, hogy ennyi rejtett járat van itt. Jó ötlet volt, hogy mindig bálok alkalmával fedezik fel őket, és szerintem tényleg ez rá a legalkalmasabb időpont, amikor ugyebár nem ők vannak terítéken és a figyelem központjában. Amúgy az is jó volt, hogy Lye felmérte a leendő férjét :D Tetszik ez a kicsit bohém jellem, amilyenné formálta, illik egy regény főhőséhez, és ezáltal sokkal könnyebb beleélni magam a történetbe. Úgyhogy megint csak gratulálni tudok, ugrok is, hogy megtudjam, mi is van abban a barlangban :D xoxo, Nocy :)

Szerző válasza: Ó, Darreth tud morcos is lenni, de remélem, ez nem fog elriasztani majd...:P Az alagutakba pedig beleszerelmesedtem még egy réges-régi napon, szóval lesznek még bőven... Csak később:D

Reviewer: limo87 Bejelentkezett [Feljelentés]
Date: 10/11/25 15:38 Title: 3. fejezet: Rövid hajú vőlegény

MSE-től a Vörös Sárkányhoz friss:DDD
Már nagyon vártam, és szerintem jó lett.
Ami a haj szerinti rangmegkülönböztetést illeti, a lányoknál még elmegy, a pasiknál viszont hülyeségnek tartom, mivel nálam a hosszúsági határ a vállnál van, és az annál hosszabb hajú pasik nagyooon nem jönnek be. De hát ez csak az én privát véleményem.
A vőlegény pedig, hát nem tudtunk meg róla valami túl sokat, de lesz ez még másként is, igaz?
Tehát tetszett a fejezet!
A folytatással pedig tessék igyekezni!

Szerző válasza: Hát, a hajhoz nem tudom, mit fűzzek hozzá:) Az összes főszereplőmnek rövid haja volt, akartam egy nagyon hosszú hajút is a változatosság kedvéért, és ebből egyenesen következett, hogy akkor miért ne lehetne az összes nemesnek hosszú haja (kiegészítés: túl sok Pandora Heartsot néztem, az egyik kedvenc szereplőm pasi és hosszú a haja).
A vőlegénnyel kapcsolatban persze hogy ki fog derülni pár dolog:)
Örülök, hogy tetszett ez a fejezet, már készül a folytatás, komolyan:) A fele már kész van, csak idő kéne a másik feléhez is... Köszönöm, hogy elolvastad, és hogy írtál:)

Be kell bejelentkezés (regisztráció) hogy kritikát írhass.