Figyelmeztetések: Kínzás
Más eredmény: 14 Sorozat
Történet
Summary: Beteljesedni látszik az ősi prófécia. Megnyílik az ég, a fekete sárkány felébred, hogy rászabadítsa a haragját a világra. Csak egy maroknyi hős marad, aki megállíthatja őt.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland
Figyelmeztetések: Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 10 Tartalom
Completed: Nem Word count: 39041 Read Count: 2801
[Feljelentés] Published: 16/02/09 Updated: 16/11/10
Summary: Sergio Lopez egy fiatal hajóslegény - aki valójában egy nő. Az igazi neve Sarita Lopez, és csupán azért mutatja magát matrózkatonának, hogy Domingo közelében lehessen. A helyzete ellenére mégis az a leghőbb vágya, hogy bebizonyítsa a világnak, nőként is lehet valaki tekintélyes és félelmet parancsoló személyiség, ám ez az álma úgy tűnik, sosem valósulhat meg.

Vagy mégis? Az álcát viselő Sarita egy Carrera nevű hajón szolgál, amelynek a Bermuda-háromszög egy szigete jelenti a célját, és épp nyugovóra tér a beosztása után - és egy vad vihar ébreszti fel. A legénységet egyszerűen lecserélik, és kalózokat talál a helyükön.

Sarita elrejtőzik, majd menekül, és egy lakott szigeten ér partot. Ott furcsa jelenet fogadja őt: két angol férfi elűz egy spanyolt.

És tőlük tudja meg: Nassauba került, a kalózok köztársaságába.

Így tehát Sarita eldönti, hogy szétzúzza a kalózok birodalmát, és megöli a kormányzót, Benjamin Hornigoldot.

Csakhogy minél jobban megismeri, annál inkább beleszerelmesedik a saját célpontjába.


Categories: Fanfiction
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Dráma, Romantikus
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Erotikus tartalom, Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 8 Tartalom
Completed: Nem Word count: 41198 Read Count: 1755
[Feljelentés] Published: 16/05/22 Updated: 16/09/20
Summary: Fallout New Vegas fanfiction.
Melinda a Mojave sivatag déli részén éldegéli hétköznapi életét. Hosszúszarvúakat tenyészt kicsiny farmján, amikor egy napon a közelben felrobban egy repeszakna. Kiváncsiságból felkeresi a színhelyet, ahol egy sérült férfit talál. Egyből a segítségére siet, épp csak azt nem tudja, hogy ezzel a farkast engedi a nyáj közé, avagy a Rókát a niptoni baromfiudvarra...
Categories: Fanfiction
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Dráma, Regény, Rejtélyes, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Erotikus tartalom, Gyilkosság, Kínzás, SPOILER, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 11 Tartalom
Completed: Nem Word count: 25249 Read Count: 133
[Feljelentés] Published: 16/05/14 Updated: 16/08/12
Summary: Régi kiemelt történetekMese az emberi lélek mélyéről, óriást szelídítő törpéről, szőke és barna nőkről, arany- és kőszívekről és fatuskókról, és olyan dolgokról, amelyekért talán érdemes meghalni...

Tulajdonképpen romantikus történet ez, pár apró extrával. :) Ajánlom mindenkinek, aki szereti az "in medias res" kezdést, és az egyre szövevényesebbé váló, lassan kibontakozó, apró darabonként kikerekedő, múltban (is) vájkálós sztorikat. Semmi olyat nem tudok ide kanyarítani, ami a poén lelövése nélkül megmagyarázná akár a cím értelmét, akár a "romantikus" minősítést, ezért azt ajánlom nektek, kedves vagy goromba olvasók, hogy csak akkor kezdjetek bele, ha türelmesek vagytok. Természetesen igyekezni fogok, hogy ne unatkozzatok. Jó szórakozást, ha valakinek még maradt kedve hozzá. :)
Categories: Romantikus
Characters: Nem
Műfaj: Horror, Humor, Rejtélyes, Romantikus, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 25 Tartalom
Completed: Nem Word count: 90745 Read Count: 1405
[Feljelentés] Published: 12/08/07 Updated: 16/07/17
Summary: Ez egy jobb világ. Zöldebb, fenntarthatóbb.

Szegecs csak egy egyszerű, tizennyolc éves fiatal, aki vírusok gyártásából él, mégis, valakik mintha többet látnának benne. Miközben megkapja a megbízást, hogy kutasson fel egy olyan biofegyvert, ami a legtöbb ember szerint nem is létezik, a múltja is utána nyúl. Pedig azt már fejbe lőtte. Kétszer is.
Categories: Akció/Kaland
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Dráma, Fantasy, Regény, Rejtélyes, Sci-fi, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Erotikus tartalom, Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 3375 Read Count: 17
[Feljelentés] Published: 16/07/11 Updated: 16/07/12
Summary: Régi kiemelt történetekA történet előre nem belűtható ideig nem kap folytatást, az olvasók szíves elnézését kérem! A Grand Theft Auto világán belül, Alicia Springfield egy jó állás reményében megy Vice Citybe. Tudja jól, hogy ki lesz a főnöke, ahogy azt is, hogy könnyen egy mázsás súlyú betonnehezékkel a lábain végezheti, ha nem óvatos, ő mégis bátran veti bele magát a tengerparti város sötét ügyleteinek elsímításába. Félúton magába bolondít egy félénk mágnás-tanoncot is, aki mint a GTA IV-ből kiderül, nem átalkodik felfalni az ellenségeit.
Megkísérlem úgy megírni a történetet, hogy ne kelljen ismerni hozzá a játékot, de azért azokról sem feledkezek meg, akik viszont végigjátszottak legalább egyet a sorozatból. Köszönöm a kiemelést! A legfrisebb fejezetet a saját oldalamon találjátok (a profilomon van feltüntetve)!
Categories: Akció/Kaland
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Humor, Regény
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás, SPOILER
Series: Nem
Chapters: 7 Tartalom
Completed: Nem Word count: 17193 Read Count: 3430
[Feljelentés] Published: 11/04/18 Updated: 16/07/01
Summary: Ava Wyle a szülei halála után új életet kezdett, maga mögött hagyva a régi világot, a természetfelettit.
De mi történik akkor, ha belép az életébe valaki, aki felébreszti?

Evangeline az a lány, akihez senki sem szól, az a lány, aki csendben ül a szünetekben, és eltűri, ahogy összesúgnak a háta mögött. Mégis mindig mosolyog.

Mert Evangeline tudja, hogy egy nap angyallá változik.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Általános, Dráma, Humor, Rejtélyes
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Kínzás
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 3491 Read Count: 137
[Feljelentés] Published: 16/06/04 Updated: 16/06/06
Summary:
Wes felesége halott, de ez a kisebbik baj. Ugyanis könnyen meglehet, hogy Lara nem az volt, akinek Wes hitte, mikor az esküvő után egy gyönyörű, fenyvesekkel övezett hegyi kisvárosba költöztek.
Wes tehát csak pihenni szeretne, vagy inkább felejteni, ennek ellenére sikerül belerángatnia az ügybe a helyi ex-alkoholista, titokzatos múltú lelkészt, Lawrence-t, akire Lara ellenségei hamar felfigyelnek.
Így hát már ketten próbálnak rájönni arra, hogy a gyilkosok miért nem elégszenek meg csupán Lara halálának, miért törnek kettejük életére is?

***

Van az a pont, amikor egy trauma meglep, azt követi az, amikor felkiáltasz, a harmadik, hogy zokogva összeesel, és a negyedik, amikor ülsz, mintha mi sem történt volna, mert az agyad egyszerűen nem fogja fel. Nem költői értelemben. Kizárja. Én ezt éreztem.
(...)mindenesetre az történt, hogy én a wc kagylónak dőlve, igen kényelmetlen pózban ültem, mellettem pedig ketten feküdtek. Embereket láttam magam előtt, zsidókat, akik az áldozati állatok vérével kenik be az ajtófélfát. Nem tudom, miért jutott ez eszembe, sehogy sem volt köthető a helyzethez. A vér a számra folyt. Meg valami más is. Agyvelő, vagy ilyesmi. Csontszilánk? Köptem.

Categories: Krimi
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Dráma, Krimi, Regény
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Erotikus tartalom, Gyilkosság, Kínzás, Nemi erőszak, SLASH, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 3 Tartalom
Completed: Nem Word count: 10101 Read Count: 29
[Feljelentés] Published: 16/01/10 Updated: 16/05/16
Summary:

Amelia kezében fegyverrel, arcát eltakarva várja következő áldozatát, a hírhedt Tanner White-ot, aki nem mellesleg életveszélyes drogok szállítója. Azonban az alvilági szépfiúnak szánt golyó nem Tanner életének vet véget, hanem felkelti a drogbáró kíváncsiságát a bérgyilkosnő iránt.

Kanyargós út vezet az oltárig, füstölgő autóroncsokkal és hullákkal tarkítva és a menyegzői harangok zúgását túlordítja a fegyverek zaja.

A kéjgyilkos hajlamú feleség azonban elgondolkozva forgatja a karikagyűrűjét.

Mi lehet a boldog élet záloga egy megélhetési gyilkos arának egy bűnöző férjjel? Mennyit kell szenvedniük és megélniük, mire megtalálják az igazi boldogságot? Egyáltalán létezik szerelem olyan emberek között, akik csak az érzelemmentes gyilkolást ismerik?

A titkok, a hazugságok és a bosszú útján vezető regény ezekre keresi a választ, elrepítve az olvasót egy olyan világba, amelyet csak kevesen ismerhetnek meg közelről.


Categories: Romantikus, Akció/Kaland
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Krimi, Romantikus
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 19 Tartalom
Completed: Nem Word count: 53420 Read Count: 6368
[Feljelentés] Published: 14/11/06 Updated: 15/07/12
Summary: Régi kiemelt történetekSok szeretettel Finnigannek, a Tavaszi Ajándékozós Izé keretei között:

„A modern világban istenek uralkodnak, lehetnek ezek létező istenek, görögök, rómaiak, északiak stb., vagy általad kitaláltak. Ha egy ember nagy tettet hajt végre, legyen az morálisan jó vagy rossz, az istenek felemelhetik őt, és maguk közé választhatják. Egy ilyen felemelkedésről szeretnék olvasni, milyenek az első napok istenként?”
Categories: Játékok > Tavaszi Ajándékozós Izé
Characters: Nem
Műfaj: Sci-fi
Figyelmeztetések: Kínzás
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 7539 Read Count: 369
[Feljelentés] Published: 15/04/10 Updated: 15/04/11
Summary: Az Egek Haragjás incidens után a Sárkányok úgy döntenek, egy egész hajóflottát küldenek Aeroland lerombolására. Ezúttal személyesen a Smaragd Sárkány vezeti őket, és a Lélekvadász rend is képviseli magát a hadműveletben. Mevilyon admirális érzi a közeledő veszélyt, ezért minden erejével azon fáradozik, hogy meg tudja védeni a lázadás központját az Unió haragjától.
Eközben Diana az expedícióval az Utolsó Zöld Mezőként is emlegetett Cyangreens felé igyekszik, hogy Aeroland nevében katonai védelmet ajánljanak fel az ott élő szerzeteseknek az Unió terjeszkedése ellen, cserébe némi élelem utánpótlásért. Ehhez azonban át kell vágniuk az emberevő szkeotoktól nyüzsgő elátkozott Skeotián. Sőt, később rájönnek, hogy a vadembereknél jóval nagyobb fenyegetés is rejtőzik a fák között...
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: N.O.I.R.
Chapters: 3 Tartalom
Completed: Nem Word count: 16948 Read Count: 1006
[Feljelentés] Published: 14/12/30 Updated: 15/03/16
Summary: Egy mondat indította el ezt a kis valamit. Eléggé kísérleti jellegű, fantasyszerűség. Lehet szétszedni, akinek van kedve. A slash figyelmeztetést csak azért teszem ki, mert biztonságra játszom, de elviekben nem annak készült, szóval semmi különös nincs benne.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Dráma, Egyperces, Fantasy, Sötét
Figyelmeztetések: Kínzás, SLASH
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 331 Read Count: 185
[Feljelentés] Published: 15/02/27 Updated: 15/02/27
Sanyi by Ironic Soldier Rated: 16 [Kritika - 17]
Summary: Történet egy egy reménytelen emberről.
Categories: Általános
Characters: Nem
Műfaj: Általános, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Kínzás
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 1928 Read Count: 254
[Feljelentés] Published: 15/02/25 Updated: 15/02/26
Summary: Senki sem tudja kicsoda ő, és miért jön el. De senki sem menekülhet előle. Lehetsz gazdag és sikeres, lehetsz szegény és sikertelen, vagy csak az elvárások elől menekülő fiatal, meg fog találni téged is...
Categories: Filozofikus
Characters: Nem
Műfaj: Novella
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Kínzás
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 2080 Read Count: 276
[Feljelentés] Published: 15/02/14 Updated: 15/02/19
Summary: Az úgynevezett civilizált világtól távol élő, fiktív törzs meséje, akiken a fehérember csak segíteni akar, ám a jótett visszájára sül el.


Categories: Filozofikus
Characters: Nem
Műfaj: Dráma, Novella
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 6301 Read Count: 293
[Feljelentés] Published: 15/01/16 Updated: 15/01/16
Fekete gyémánt by sizoo89 Rated: 16 [Kritika - 1]
Summary: Elisa és Mike az egyetemen találkoztak. Hamarosan egymásba szerettek, miután lediplomáztak, össze is házasodtak. Sikerült saját lakást szerezniük, amit gondosan berendeztek, emellett szorgalmasan dolgoztak: Elisa tanár volt egy középiskolában, Mike pedig újságíró. De álmuk ezzel még nem vált valóra: a későbbiekben mindenképp szerettek volna egy gyereket. Ez eddig mind szép és jó, de valamivel nem számoltak: a nyaklánccal, amin apró gyémántgömbök csillogtak; oly ragyogóan, oly elbűvölően. És itt a baj nem a lánccal, a gyémántokkal volt. Gyönyörű ajándék – gondolták ők, de egészen megbolondítja őket. Először alig észrevehetően, mintha csupán átmenetei hangulatzavarról lenne szó. De a helyzet súlyosbodik, a házasságuk tönkremegy. Mike elveszi a nyakláncot a feleségétől – mert ő vette neki, úgy véli, az a, az ő szavaival élve, kurva nem érdemli meg –, s otthagyja őt. Mike egyre mélyebbre süllyed, megismerkedik egy „baráttal”, ahogy azt eredetileg eltervezték, az a „haver” pedig megismerteti vele új világát, új „barátait”. Elisa észhez tér, igyekszik mindent elkövetni, hogy férjét újra a jó útra terelje: ebben segítőkre is akad, de ugyanakkor ellenségekre is. Elég lesz elszakítani a láncot Mike-tól? Vagy ő már túlságosan a rabjává vált ahhoz, hogy ez megoldás legyen? De ha az nem, akkor mit kellene tenni? Visszafordítható-e egyáltalán még a folyamat? És miért volt szükségük Elisára vagy Mike-ra?

A 3. fejezettől a bétázást köszönöm Kadmának! :)
Categories: Akció/Kaland
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Dráma, Romantikus, Sci-fi, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás
Series: Nem
Chapters: 4 Tartalom
Completed: Nem Word count: 18627 Read Count: 1681
[Feljelentés] Published: 14/07/18 Updated: 14/12/06
A koronaherceg by Anka Rated: 16 [Kritika - 31]
Summary: Régi kiemelt történetekLucifer trónörökösként került a palotába, de egyáltalán nem azt kapta, amire számított. Jólét és fényűzés helyett azonban szolgaként kezelik,koronahercegi címe csak álca, ő maga pedig nem több egy magatehetetlen bábnál. Biztos benne, hogy ez sosem fog megváltozni, hiszen segítséget senkitől sem várhat, ő maga pedig egyedül képtelen változtatni a helyzetén. Mit tartogat még számára nagyapja udvara?
Képes lesz vajon kitörni, amikor a király váratlanul eltűnik?
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Fantasy, Regény, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 7 Tartalom
Completed: Nem Word count: 26373 Read Count: 3702
[Feljelentés] Published: 13/08/24 Updated: 14/10/28
Ciklus-mámor by solena Rated: 18 [Kritika - 3]
Summary: Hilarion ROPI kérésére:
Téma: mámor
Kategória: 1000 szó
NE legyen: erotikus, romantikus, e/1-es

Categories: Játékok > ROPI
Characters: Nem
Műfaj: Fantasy, Horror, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Kínzás
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 1541 Read Count: 26
[Feljelentés] Published: 14/10/16 Updated: 14/10/16
A tanya by Norbertinho Rated: 18 [Kritika - 6]
Summary: A család úgy dönt, visszatér egy korábbi szörnyű tragédia helyszínére, és megpróbálnak szembenézni a kínzó múlttal.
Categories: Horror
Characters: Nem
Műfaj: Horror
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 10267 Read Count: 40
[Feljelentés] Published: 14/10/09 Updated: 14/10/11
Egyél csak! by Xwoman Rated: 16 [Kritika - 7]
Summary: Hanga kivívja egy osztálytársa haragját, aki bosszút esküszik. Vajon sikerül időben megmenekülnie?
Categories: Horror
Characters: Nem
Műfaj: Egyperces, Horror
Figyelmeztetések: Kínzás, Szereplő halála
Series: 1 perc
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 1553 Read Count: 371
[Feljelentés] Published: 14/09/22 Updated: 14/09/22
Summary: Egy több ezer éves, unatkozó démon és egy pszichopata kamaszfiú ámokfutó kapcsolata az emberiség ellen.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Horror, Humor, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás, SLASH
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 3649 Read Count: 36
[Feljelentés] Published: 14/08/24 Updated: 14/08/25
Summary: Az atomháború után egy ádáz vírus sújtotta az emberiséget. A régi világ romjain a túlélők kegyetlen harcokat folytattak egymás ellen, a pestistől menedéket nyújtó Liberty magára maradt Korinthosz városállamával szemben, amely egyesíteni látszott az eddig megosztott barbárokat. Tom Russel még nem sejtette, hogy a döntő csatájához közeledő háborúban az ő kezébe kerül majd a döntés: ki győz és ki hal meg?
Categories: Akció/Kaland, Filozofikus
Characters: Nem
Műfaj: Sci-fi
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás, Nemi erőszak, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 3511 Read Count: 9
[Feljelentés] Published: 14/07/28 Updated: 14/07/30
Summary: Üdv. Ez lesz az első könyvem, remélem sokaknak tetszeni fog.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 1930 Read Count: 245
[Feljelentés] Published: 14/07/25 Updated: 14/07/26
Summary:

Az egész egy pillanat. A múlt, a jelen és az összes lehetséges jövő végtelenségbe vesző folyama átjár. Olyan nyugodt minden ebben a sötétségben. Nem fáj a milliárdnyi lélek szenvedése és halála. Nem boldogít örömük sem.

Akkor veszem észre, hogy többé nem vagyok egy ember. Az összes ember vagyok, s egyik sem. Mint a villám, úgy csap belém a másik felismerés: ez olyan sokszor megtörténik. Velem, veled, vele.

Látom a világ kezdetét. Látom a végét. S újra látom a kezdetét. S újra a végét. Azelőtt ugyanez volt, ezután ugyanez lesz. Mindent látok, de semmit sem látok. S akkor kiválok belőle – a kérdés nem hagy nyugodtan megszűnnöm. Mi értelme van ennek? Miért kell lennie a világnak, ha mindig minden ugyanolyan? Ha mindig mindennek vége van? Ha nyomtalanul eltűnik a világ?

Magamat látom. Téged látlak. Érzem magunkat. A Végzet söpör minket, a tehetetlen vergődés bosszússá tesz, de megnyugszunk. Elmúlik az is.

Nem.

A végzet csak egy pont, az oda vezető út – bármilyen lehet.

Egybeforrunk. Teremtés és pusztítás vagyok. Élet és halál vagyok. Döntés vagyok…

…és megszületek.

Az illusztrációt Pacuha készítette: wwww.pacuha.deviantart.com


Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény, Romantikus
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás, Nemi erőszak, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 9 Tartalom
Completed: Nem Word count: 31321 Read Count: 4254
[Feljelentés] Published: 13/04/29 Updated: 14/06/30
Vörös ónix by Rinn Rated: 16 [Kritika - 9]
Summary: Régi kiemelt történetekA novella Kae számára készült születésnapi ajándék jogcímen a TAI-s kérés alapján... Az ő engedélyével töltöm fel az Imagine-re (Na jó, majd szétvetett a vágy, hogy megmutassam, ez az igazság!)

"Egy királynő csak egy másik királynővel hajlandó tárgyalni."
Sötét, kissé nyomasztó hangulatú mese egy kantoni szajháról, egy cseppnyi szerelemről, tengernyi kínról és egy parányi ónixgyöngyről, ami mindent megváltoztatott - királynővé emelt egy nincstelent.

A bétázást köszönöm Xwomannek és GYK-nak!
Categories: Akció/Kaland
Characters: Nem
Műfaj: Dráma, Novella, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás
Series: Nem
Chapters: 3 Tartalom
Completed: Nem Word count: 17328 Read Count: 1239
[Feljelentés] Published: 14/06/05 Updated: 14/06/08