Műfaj: Fantasy
Más eredmény: 28 Sorozat
Történet
Summary: Mit tennél, ha az életed, amit szeretsz és elfogadsz; a feladat, amibe már beletörődtél, összetörni látszik?
Egyetlen tett… ami a tiéd, mindent felborít…

Mit tennél, ha olyasvalakibe szeretsz bele, akibe nem szabad?
Tudod, hogy nem szabad… de ami már gyökeret vert, nehéz elpusztítani…

Mit tennél, ha a szerelmed hiábavaló volna?
Hiszen ő csak barátként tekint rád… a szíve már másé…

Te mit tennél?
A fényt vagy a sötétséget választod?

Rina semmi másra nem vágyik, mint hogy leteljenek a tanulóévei, beteljesítse a feladatát, a helyére ültesse a trónörököst, majd elmehessen Thea-földjéről. Be akarta járni a világot, bejárni az országokon, nem törődni semmivel és végre élni.
Mégpedig egyetlen emberrel…
A kaland elindul… a csapat útra kel, a Sötétség erdejében… Rina pedig egyre mélyebbre süllyed a saját fájdalmában, pedig nem szabadna… nem válhat azzá, akit gyűlöl…
Az erdő egyre jobban behálózza, eltérítve az útjáról…

Egy a hét közül… egy, aki megszüli a Bosszú hercegét…
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Fantasy
Figyelmeztetések: Nem
Series: Nem
Chapters: 6 Tartalom
Completed: Nem Word count: 50477 Read Count: 2194
[Feljelentés] Published: 15/09/17 Updated: 16/12/16
Summary: A Köztársaság elbukott, a Jedi Rend megsemmisült. A Birodalom acélos marka már hat éve szorongatja a polgárait, félelem és hatalom által uralkodva. Ezekben a sötét időkben, egy magányos harcos járja a galaxist, küzdve az igazságért, életért... és kreditekért. Az ő utazásának története ez.
Categories: Fanfiction > Film
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Humor, Regény, Sci-fi
Figyelmeztetések: Nem
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 3419 Read Count: 246
[Feljelentés] Published: 16/08/23 Updated: 16/08/28
Summary: Ez egy jobb világ. Zöldebb, fenntarthatóbb.

Szegecs csak egy egyszerű, tizennyolc éves fiatal, aki vírusok gyártásából él, mégis, valakik mintha többet látnának benne. Miközben megkapja a megbízást, hogy kutasson fel egy olyan biofegyvert, ami a legtöbb ember szerint nem is létezik, a múltja is utána nyúl. Pedig azt már fejbe lőtte. Kétszer is.
Categories: Akció/Kaland
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Dráma, Fantasy, Regény, Rejtélyes, Sci-fi, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Erotikus tartalom, Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 3375 Read Count: 17
[Feljelentés] Published: 16/07/11 Updated: 16/07/12
Summary: A modern civilizáció elbukott a történelem legbrutálisabb, legnagyobb háborújában. A Föld utolsó lakható területén összeverődött túlélők megpróbálják folytatni az életüket, de a viszonyok megváltoztak: új királyságok emelkednek és buknak el, gyilkos mutáns teremtmények szomjaznak a túlélők vérére, viszont néhány ember még náluk is mélyebbre süllyedt... Meddig kapaszkodhat valaki az emberségébe egy embertelen vidéken?
Categories: Akció/Kaland
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény, Rejtélyes
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság
Series: Nem
Chapters: 2 Tartalom
Completed: Nem Word count: 10624 Read Count: 44
[Feljelentés] Published: 16/07/07 Updated: 16/07/12
Kivetettek by Emilly Palton Rated: 16 [Kritika - 6]
Summary: Seifer és Nell két barát, akik egyben angyalok is. Annak ellenére, hogy mindketten külön utat választottak, mindig mindenben összetartanak, támogatják egymást. Most sincs másként, amikor az egyiküket megvádolják. Egyáltalán lehetséges-e, hogy egy angyalnak a bíróság előtt kelljen felelnie? Létezik-e olyan bíróság, mely ítéletet mondhat egy égi felett? Ha igen, akkor annak milyen következményei lehetnek rájuk, illetve a világra nézve?

Történetük egy mágikus világban játszódik angyalokkal, démonokkal, istenek haragjával megfűszerezve, ahol mindenki az életben maradásért harcol. Viszont ez nem olyan egyszerű, mint amilyenek látszik, hisz' nem minden fekete vagy fehér, nem mindenki jó vagy rossz. A két barát mindent megtesz annak érdekében, hogy megváltoztassák a világot, de az ehhez vezető út cseppet sem veszélytelen, tele van meglepetésekkel, tragédiákkal.
Categories: Általános > Misztikus
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Általános, Fantasy, Regény
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 5 Tartalom
Completed: Nem Word count: 35012 Read Count: 1022
[Feljelentés] Published: 16/06/04 Updated: 16/07/05
non moriar. by Cold Russel Rated: 16 [Kritika - 3]
Summary: A 2016-os TAI keretében készült Zilyah részére sok szeretettel!

1. Egy olyan sztorira lennék kíváncsi, amiből megismerhetjük, hogy milyen is az, amikor az ember sárkánya száz éveket tölt azzal, hogy alvó, szökni próbáló, hercegről álmodozó és arra váró királykisasszonyokat őriz. Ha lesz arról is szó, hogy mi történik, amikor az a bizonyos herceg megérkezik, annak is nagyon örülni fogok, de nem ragaszkodom hozzá.
2. Adott egy kilátástalan(nak tűnő) élet és egy ember, aki belebetegszik ennek már a gondolatába is. Aztán egyszer csak adódik egy ötlet (hogy miféle és honnan érkezik, az íróra bízom), és minden megváltozik. (Ne a szerelem legyen a megoldás.)

Moodboard: itt

Categories: Játékok > Tavaszi Ajándékozós Izé
Characters: Nem
Műfaj: Fantasy, Novella, Sötét
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 3768 Read Count: 157
[Feljelentés] Published: 16/04/01 Updated: 16/04/01
Summary: Miles Costa Ricába érkezik, hogy találkozzon apjával, ám útközben szó szerint az ölébe pottyan egy szellem.

Készült az V. Tavaszi Ajándékozós Izé 1. kérésére, Isobel ajándékaként. A történethez mindhárom kérést felhasználtam, amik a következők voltak:
1. Szeretnék egy történetet, amelyben a főszereplő egy lajhárrezervátumban lakik és dolgozik. Hogy ő a tulaj, a szüleié a hely, csak ez a munkája, vagy bármi egyéb alternatíva, az számomra irreleváns, és nem is feltétlenül igénylem, hogy a történet konkrétan csak a lajhárrezervátumban játszódjon, de azt igen, hogy a helyszín fontos szerepet kapjon, és lajhárok is legyenek benne.
2. Adott egy fiú, akit mindenhová követ egy kísértet. Bár a kísértet életében nem ismerték egymást, a kapcsolatuk pozitív, a kísértetet pedig nem látja senki más a fiún kívül. Legalábbis addig, amíg össze nem futnak valakivel, aki mégis. Hogy innen merre megy a történet, azt rád bízom, csak tanmese ne legyen.
3. Egy lányról szeretnék olvasni, akinek van valamilyen különleges képessége, de ezt a képességet nem nagyon szereti, mert inkább gátolja az életében, mint hogy bármilyen pozitív hatással lenne rá. Szeretném, ha a lány olyan helyzetbe kerülne, ami által ez megváltozik, és az addig idegesítő képessége kulcsfontosságúvá válna valamihez.
Categories: Játékok > Tavaszi Ajándékozós Izé
Characters: Nem
Műfaj: Általános, Dráma, Fantasy, Novella, Rejtélyes
Figyelmeztetések: nincs
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 4425 Read Count: 172
[Feljelentés] Published: 16/03/29 Updated: 16/03/29
A Figyelõ by Bloomy Rated: 16 [Kritika - 82]
Summary: Régi kiemelt történetek(Harry Potter fanfiction) Először voltak a Velarák. Nagymúltú, tekintélyes máguscsalád, akiknek nevét mindenki tiszteletben tartotta és félte. Aztán jött a Sötét Nagyúr és mindent tönkretett...
Clio Noir nem tud semmit a múltjáról. Burokban nőtt fel távoli rokonai, a Delacour család gondozása alatt Franciaországban, de a gyökerei valójában Angliához kötik. Ezért is határoz úgy egy derűs, nyári délutánon, amikor a gyámja meghal, hogy hazaszökik. Egyetlen egy név adhat csupán támpontot neki, hogy kiderítse, ki is ő valójában: Sirius Black. Clio szökése felforgatja a Roxfort mindennapjait. A lány, ugyanis, olyan titkok tudója, amelyek gyökeresen megváltoztathatják a közelgő háború kimenetelét...


A történet a Harry Potter és a tűz serlege, azaz a negyedik résztől veszi kezdetét.


Természetesen minden jog J.K.Rowlingot illeti.

Köszönöm a bétázást Brownie-nak és Princess Reginiának!!! :)
Categories: Fanfiction > Könyv
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Általános, Fantasy, Regény, Rejtélyes, Romantikus
Figyelmeztetések: nincs
Series: Nem
Chapters: 36 Tartalom
Completed: Nem Word count: 213820 Read Count: 21732
[Feljelentés] Published: 11/05/08 Updated: 15/10/07
Borzongás by K-R-Becca Rated: 18 [Kritika - 1]
Summary: Glamis-kastély. A hely, amely mindig is a természetfelettiről, különböző szörnyűségekről, a múltban történt vérontásokról volt híres. Láttak itt már szellemeket és hallottak ördögi kacagásokat a vastag falak mögül.

Ailsa gyászolva érkezik meg új otthonába a Glamis-kastélyba, mit sem sejtve rokonairól, őseiről és arról, hogy ő is a kastélyt övező legendák részese lesz. Napról napra új titkokra derül fény, amelyek az egész életét gyökerestől megváltoztatják, és rá kell jönnie, hogy a régi mendemondáknak bizony van alapja, amelyek nem minden esetben térnek el a valóságtól.

Ebben a titkokkal, legendákkal és rejtélyekkel teli helyen minden erejével azon van, hogy erős maradjon; hogy képes legyen egyedül szembeszállni a kastélyt és a saját életét övező múlttal, jelennel és jövővel.

Bár Ailsa azon van, hogy minél jobban elrejtőzzön a világ elől, küzdelme során különös, új embereket ismer meg. A lánynak hamar rá kell jönnie, hogy nem minden az, aminek első pillantásra látszik, mert még a legnyájasabb mosoly mögött is gyilkos szándék rejtőzhet...


Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Horror, Humor, Regény, Rejtélyes, Romantikus, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 2425 Read Count: 8

[Feljelentés] Published: 15/09/13 Updated: 15/09/17
Summary: Kornél életében egészen addig minden nagyszerű, amíg egy szép napon fel nem hívják a munkahelyén a hírrel, hogy a feleségét meggyilkolták. Ezután csak az hajtja, hogy megtalálja a neje gyilkosát, és hogy valahogyan túltegye magát a gyászon.

Kornél legjobb barátja, Máté rögtön a segítségére siet, azonban, amikor a képbe kerül Kornél egy régi ismerőse, Blanka is, egy hivatásos médium, aki állítása szerint képes kommunikálni Gabi szellemével, minden összezavarodik, és hármuk élete jobban összekapcsolódik, mint ahogyan azt szerették volna.

Talán nem a világ legnagyobb rejtélye, hogy ők a sztori címszereplői, de rajtuk kívül lesz benne még egy rakás creepy ember meg szellemek, kicsi, zárt terek és túlvilág.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Horror, Humor, Krimi, Paródia, Regény, Rejtélyes, Romantikus, Sci-fi, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Erotikus tartalom, Gyilkosság, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 5 Tartalom
Completed: Nem Word count: 33017 Read Count: 1634
[Feljelentés] Published: 15/05/28 Updated: 15/06/29
Hajnal by vind Rated: 12 [Kritika - 4]
Summary: A lány, aki ezer cseppre szakadt. Az Árnyék, aki fél a sötétben. És a kislány, akinek a levegő kincs. Ez az ő történetük, mely kéken úszik az éjszakában.
Egy világ a világban, amelyet mindenki lát, de senki nem vesz észre. Egy lény a lényben, akiről mindenki beszél, de valójában senki nem mond semmit. És egy történet, melyben a legfontosabb a semmi, mert abból eljuthatsz bárhová.
A Hajnal egy kis kaland, amely megfogja a kezed, és elkísér az úton, olyan szemeken át, amelyeknek tükrébe pillantva csodát láthatsz. De tartozik hozzá egy figyelmeztetés. A történet furcsa: őszinte. És néha, sajnos, ha a látszat megcsal, az nem feltétlenül a dolgok hibája. Néha annak a hibája, aki szemléli őket, mert olyannak akarja látni, amilyenek lehetnének, és nem amilyenek. Ez fontos. A szemed csak lát, de te vagy az, aki képzel. És a képzeleted Teremt.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Általános, Fantasy, Humor, Romantikus
Figyelmeztetések: Durva beszéd
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 3345 Read Count: 360
[Feljelentés] Published: 15/06/22 Updated: 15/06/22
Summary: Aicritis királyság a háború szélén áll, és hogy ezt elkerülje, a király tárgyalni indul a szomszédos Teacor országába. Az út veszélyes, az ország erdejeiben pedig kegyetlen szörnyek, a Gyilkosok portyáznak. Arden fiatal vadász, feladata, hogy tisztán tartsa városa, Chantaki erdejeit a bestiáktól. Hogy a király útját biztosítsák, Ardent felkérik, más vadászokkal együtt, az uralkodó kísérőjének, és a parancsnak nem lehet ellenszegülni.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Horror
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 2 Tartalom
Completed: Nem Word count: 8664 Read Count: 532
[Feljelentés] Published: 15/04/10 Updated: 15/05/10
Valamikor, valaki by Daremo Rated: nem korhatáros [Kritika - 19]
Summary: kiemelésRengeteg hang veszi körül az embert egy átlagos napon is anélkül, hogy igazán tudatosulna benne: hallja a lépteket a szomszéd szobából, a dudaszót az utcáról, a madarak csivitelését az almafáról, a levelek zizegését, ahogy a szél egymáshoz súrolja őket. A hangok megszokottá válnak, az élet velejáróivá alacsonyulnak; és nem figyel fel rájuk soha senki.
Categories: Filozofikus
Characters: Nem
Műfaj: Dráma, Fantasy, Novella, Rejtélyes, Sötét
Figyelmeztetések: Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 2148 Read Count: 275
[Feljelentés] Published: 15/04/25 Updated: 15/04/27
A Világok Bírája by Zeulogus Rated: nem korhatáros [Kritika - 23]
Summary: kiemelésKészül Khim kérésére sok szeretettel a 2015-ös TAI alkalmából. "Egy nap, mikor a druidák legnagyobb gondja az aratás, a cég lelkes dolgozója egy sebesült kecske megmentésére siet. Ekkor még ő sem sejti, hogy eljött a nap, amikor ki kell repülnie a családi fészekből."
Categories: Játékok > Tavaszi Ajándékozós Izé
Characters: Nem
Műfaj: Fantasy, Sci-fi
Figyelmeztetések: Nem
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 8369 Read Count: 251
[Feljelentés] Published: 15/04/06 Updated: 15/04/07
Völva esete a Thor-os káposztával by CryZoey Rated: nem korhatáros [Kritika - 1]
Summary: A 2015-ös Tavaszi Mondocon novellaversenyére írtam "viking" témában. Nem jutottam be vele a TOP10-be, ezért most feltöltöm ide.

Sztori:Mit tehet egy jósnő, ha képtelen megjósolni a közelgő harc kimenetelét? Mit tehet egy viking vezér, ha közeleg az ellenség? A raktár pedig tele van csillogó káposztával...
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Humor, Novella
Figyelmeztetések: nincs
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 2855 Read Count: 262
[Feljelentés] Published: 15/04/06 Updated: 15/04/06
Summary: Az Egek Haragjás incidens után a Sárkányok úgy döntenek, egy egész hajóflottát küldenek Aeroland lerombolására. Ezúttal személyesen a Smaragd Sárkány vezeti őket, és a Lélekvadász rend is képviseli magát a hadműveletben. Mevilyon admirális érzi a közeledő veszélyt, ezért minden erejével azon fáradozik, hogy meg tudja védeni a lázadás központját az Unió haragjától.
Eközben Diana az expedícióval az Utolsó Zöld Mezőként is emlegetett Cyangreens felé igyekszik, hogy Aeroland nevében katonai védelmet ajánljanak fel az ott élő szerzeteseknek az Unió terjeszkedése ellen, cserébe némi élelem utánpótlásért. Ehhez azonban át kell vágniuk az emberevő szkeotoktól nyüzsgő elátkozott Skeotián. Sőt, később rájönnek, hogy a vadembereknél jóval nagyobb fenyegetés is rejtőzik a fák között...
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: N.O.I.R.
Chapters: 3 Tartalom
Completed: Nem Word count: 16948 Read Count: 1006
[Feljelentés] Published: 14/12/30 Updated: 15/03/16
Summary: Egy mondat indította el ezt a kis valamit. Eléggé kísérleti jellegű, fantasyszerűség. Lehet szétszedni, akinek van kedve. A slash figyelmeztetést csak azért teszem ki, mert biztonságra játszom, de elviekben nem annak készült, szóval semmi különös nincs benne.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Dráma, Egyperces, Fantasy, Sötét
Figyelmeztetések: Kínzás, SLASH
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 331 Read Count: 185
[Feljelentés] Published: 15/02/27 Updated: 15/02/27
Summary: Treasának férjhez kell mennie – de megölték, akit igazán szeretett. A sorsát hercegnőként nem kerülheti el. A kényszerházasság gondolatát elfogadja, viszont cserébe szeretne igazságot szolgáltatni halott szerelmének.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Fantasy
Figyelmeztetések: Nem
Series: Nem
Chapters: 2 Tartalom
Completed: Igen Word count: 13324 Read Count: 638
[Feljelentés] Published: 15/01/27 Updated: 15/01/27
Summary: Sosem találkoztak korábban, sorsuk mégis összefonódik. A Furcsaföldek országaiban játszódó történet folytatásos novellafüzér, hol mesébe, hol rémálomba illő kalandokkal.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Fantasy
Figyelmeztetések: Gyilkosság
Series: Nem
Chapters: 8 Tartalom
Completed: Nem Word count: 16424 Read Count: 2995
[Feljelentés] Published: 14/10/07 Updated: 15/01/16
Odalenn by Nathalie Gunsmith Rated: nem korhatáros [Kritika - 2]
Summary: A Dylan által ismert világ mindössze egy pár ezer négyzetkilométeres földterület volt. Ez még önmagában nem ritka, sokan vannak, akik kamaszkorukra még nem hagyták el szülőhazájukat, Dlyan esete azonban más. Ő kíváncsi volt, érdeklődő. Ez vonzotta őt nap mint nap a Szegélyhez, az ismert világ pereméhez, a többezer méteres szakadék szélére. Dylan népe ugyanis az égben élt. Az, hogy mi lehet odalent, rejtély volt mindenki számára.
Dylan álma azonban mindig is az volt, hogy egy nap lejusson, megnézhesse, mi van odalenn. A világon pedig nincs semmi, ami az útjába állhatna egy kíváncsi álmodozónak.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy
Figyelmeztetések: nincs
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 1679 Read Count: 361
[Feljelentés] Published: 15/01/09 Updated: 15/01/10
Boszorkányvér by CryZoey Rated: 12 [Kritika - 8]
Summary: Gábor mindent megtenne azért. hogy újra láthassa szerelmét, és ebben egy boszorkány lesz a segítségére.

A 2014-es Animekarácsony novellaversenyére küldtem be. Ugyan bekerültem vele a TOP5-be, de díjat nem nyertem.:) A bétázásért köszönet egy külsős NaNoWriMo-snak, Krissynek::)
Categories: Horror
Characters: Nem
Műfaj: Fantasy, Horror, Novella, Sötét
Figyelmeztetések: Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Igen Word count: 1552 Read Count: 248
[Feljelentés] Published: 14/12/17 Updated: 14/12/17
Summary: Diana Scribe katasztrófa sújtotta világba született, de ezt sokáig nem érzékelte. Az ő generációja már nem látta, hogy a szüleik milyen kataklizmának voltak tanúi. Nem látta, hogy amikor a földi ármánykodásnak köszönhetően az égi világban megölték az Egyensúly őrzőit, az Idézőket, akkor milyen kegyetlen viharok és egyéb csapások söpörtek végig a földi világon. Nem látta, mennyire vehemens harcok dúltak a túlélők közt a Kontinensért, az egyetlen nagyobb darab lakható földért, ami megmaradt. De nem volt a tanúja a négy forradalmi vezér, a Sárkányok felemelkedésének sem, akik miután heves harcok árán megszerezték maguknak a Kontinenst, felépítették rajta az új világ legerősebb hatalmát: a N.O.I.R. Uniót. Mikor Diana világra jött, az Unióban már béke honolt, és egy miniszter lányaként Dianának sosem volt gondja semmire az életben.
Éppen ezért különösen sokkolóan hat rá, mikor egyszer csak édesapja zaklatott állapotban tér haza, és utasítja az egész családot: csomagoljanak, mert sürgősen el kell hagyniuk a várost. A lány és testvérei értetlenül követik apjukat a homályos okok miatti útra, miközben az uniós rendőrség mindent felforgat az előkerítésük érdekében. Diana nem érti, hogy lett apjából, a köztiszteletnek örvendő miniszterből egyszerre körözött bűnöző, de úgy dönt, utánajár a titoknak...
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény
Figyelmeztetések: Gyilkosság, Szereplő halála
Series: N.O.I.R.
Chapters: 23 Tartalom
Completed: Igen Word count: 158136 Read Count: 13694
[Feljelentés] Published: 14/04/26 Updated: 14/12/17
Summary: Ez a történet egy másik világba, egy alternatív 19. századba kalauzolja el az olvasót. Gőzgépek, léghajók, és nagy kalandok világa ez, melyet ősi legendák szőnek át, egy olyan hely, ahol bármi megtörténhet.
Öt merőben különböző sors fonódik itt egybe, és tart a homályos végkifejlet felé, mely nem más, mint egy titokzatos maszk megtalálása, amely teljesíti az ember szívének leghőbb vágyát.
Vajon igaz-e a mese? Mi az ember leghőbb vágya, és meddig hajlandó elmenni érte? Mit tenne meg annak érdekében, hogy megszerezze? Megéri-e egyáltalán…? A történet tartalmaz: (részeg) léghajókalózokat, két különleges képességgel megáldott lánykát, akik látják a tárgyak emlékeit, egy különc, kattant nyomozót, aki mindig ott van mindenhol, és mellesleg immunis az arzénra; no meg egy nemes úrfit, akinek elege van a nemességből, és kalandokra vágyik. Ezenkívül tartalmaz nyomokban léghajócirkuszt, egy különös szigetet, amit az emberek csak "Az elveszett tárgyak szigeteként" emlegetnek, megoldásra váró rejtélyeket, és csipetnyi romantikát is.
Rettentően örülnék a véleményeteknek, mert ez a "főművem" , és rengeteget dolgoztam rajta '^^
Blogom ahol nyaggathattok a folytatásért, meg hasonlók, + ide teszek föl előzetest az új fejezetből.
Categories: Romantikus, Akció/Kaland
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Dráma, Fantasy, Regény, Romantikus
Figyelmeztetések: Nem
Series: Nem
Chapters: 2 Tartalom
Completed: Nem Word count: 6837 Read Count: 589
[Feljelentés] Published: 14/11/26 Updated: 14/12/02
Halhatatlan by Sun Rated: 12 [Kritika - 1]
Summary: Egy boszorkány szörnyű átkot szór a világra, mellyel kihalásra ítéli az egész emberi fajt. Hogy megmentse az emberiséget, főhősünk útra kel, hogy feláldozza az egyetlen dolgot, amivel az átok megtörtető: a saját életét.
A gond mindössze az, hogy halhatatlan.
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Akció/Kaland, Fantasy, Regény, Sötét
Figyelmeztetések: nincs
Series: Nem
Chapters: 1 Tartalom
Completed: Nem Word count: 1677 Read Count: 145
[Feljelentés] Published: 14/11/09 Updated: 14/11/10
A koronaherceg by Anka Rated: 16 [Kritika - 31]
Summary: Régi kiemelt történetekLucifer trónörökösként került a palotába, de egyáltalán nem azt kapta, amire számított. Jólét és fényűzés helyett azonban szolgaként kezelik,koronahercegi címe csak álca, ő maga pedig nem több egy magatehetetlen bábnál. Biztos benne, hogy ez sosem fog megváltozni, hiszen segítséget senkitől sem várhat, ő maga pedig egyedül képtelen változtatni a helyzetén. Mit tartogat még számára nagyapja udvara?
Képes lesz vajon kitörni, amikor a király váratlanul eltűnik?
Categories: Fantasy
Characters: Nem
Műfaj: Fantasy, Regény, Sötét
Figyelmeztetések: Durva beszéd, Gyilkosság, Kínzás, Szereplő halála
Series: Nem
Chapters: 7 Tartalom
Completed: Nem Word count: 26373 Read Count: 3702
[Feljelentés] Published: 13/08/24 Updated: 14/10/28