Challenges
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Other
Summary:

Az Önképzőkör 5. feladata, hogy írj egy kereken 300 szavas történetet, mely nem összefoglaló vagy vázlatszerű. Műfaji és tartalmi megkötés nincs.
Határidő: 2009. augusztus 2. éjfél


Categories: Igaz történetek, Romantikus, Vers, Akció/Kaland, Általános, Fanfiction, Paródia, Horror, Krimi, Fantasy, Filozofikus Characters: Nem
Summary:

Önképzőkör 6. forduló.

Ismét vázlatcsere alapján kéretik történetet/verset írni az új kihívásra.

Az új csatlakozók kedvéért: Az "A" által elküldött vázlat felhasználásával "B" történetet ír. A novella/vers fülszövegében pedig "B" feltünteti "A" vázlatát.

Óra indul! Határidő: szeptember 1. (Kedd) - Hogy jól induljon a suli!

Írásra fel!


Categories: Igaz történetek, Romantikus, Vers, Akció/Kaland, Általános, Fanfiction, Paródia, Horror, Fantasy, Krimi, Filozofikus Characters: Nem
Summary:

Önképzőkör, második feladat. Ismét egy hét áll rendelkezésre, tehát július 5., éjfél a határidő. Megadott keret nincs, ellenben mindenkinek fel kell használni négy idézetet, plusz azt, amit ő adott meg. (Aki nem adott bele, annak értelemszeráen ötöt. :))

Az idézetek:
Kae Westu: "Légy átkozott, halál rád és minden félszerzetre!"

Vicky: "Erre aztán kaptam egy akkora balegyenest tőle, hogy cuppanva elterültem a szeretettel magához ölelő pocsolya kellős közepén."

Főnixkönny: "Nem veszekszem veled a szerelem zsoldján, én szerettelek, igaz, a magam módján."

Silver Princess: "Lapozz belém!"

Izisz: "Az öngyilkos tulipán bíborvörös színű volt, zárkózott természetű, a környékbeliek szerint csak magának élt, csalódás, megrázkódtatás tehát nem érhette."

CryZoey: "Foga vacogott, szeme védekezésre készen meredt a három másik férfira."

GYK: "Mindenhol vagyunk, itt és ott, a múltban és a jövőben, együtt és külön." (ennek még van egy előzmény mondata is, ha gondoljátok, akkor azzal együtt is bele lehet rakni, de a fő mondat az, amit ott írtam. "Nem vagyunk egy bizonyos helyen, sem egy bizonyos időben. Mindenhol vagyunk, itt és ott, a múltban és a jövőben, együtt és külön.")

Lia: "... az embert az különbözteti meg az állattól, hogy képes a dolgokban többet látni, mint amennyi nyilvánvaló bennük."

Sirike: "Veled is megtörténhet, amikor nem is gondolnád, hogy a szerencse rád néz részegen, és dob pár morzsát..."

Alicia Conor: "Vannak, akiket szeretek, én pedig nem adom fel, amíg ezek az emberek velem vannak. "


Categories: Romantikus, Vers, Akció/Kaland, Általános, Fanfiction, Paródia, Horror, Krimi, Fantasy, Filozofikus, Igaz történetek, Más nyelven Characters: Nem
Summary:

Az Önképzőkör első fordulójának történeteit gyűjtjük itt össze. Terjedelme: 700-3000 szó, novella formájában. A megírás szempontja: megadott első és utolsó mondat alapján. Első mondat: Biztos, hogy a havasi ember meg fogja ölni a lányt. Utolsó mondat: A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte. Elkészítési határidő: június 27, éjfél
De persze a határidő lejárta után is lehet feltölteni műveket, ha valakinek később támad ihlete.
Aki kedvet érez hozzá, hogy csatlakozzon, fórumon jelezze a megfelelő topicban. :)
(A kihívás címét adta: Kae Westu.)


Categories: Igaz történetek, Romantikus, Vers, Akció/Kaland, Általános, Fanfiction, Paródia, Horror, Krimi, Fantasy, Filozofikus Characters: Nem
Summary:

Önképzőkör, harmadik forduló.


A feladat: mutass be egy gonosz szereplőt a jó szemszögéből. A szószám ismét szabad, egyetlen egy megkötés van: a jó szereplő véleményének, nézőpontjának mindenképpen benne kell lenni.

Határidő: július 12., éjfél


Categories: Romantikus, Vers, Akció/Kaland, Általános, Fanfiction, Paródia, Horror, Krimi, Fantasy, Filozofikus Characters: Nem
Summary:

Írj egy kb. 5-6 oldalas, Harry Potteres novellát, az általad választott műfajban és szerreplőkkel. A lényeg az, hogy a főszál egy olyan párosítás legyen, amit el sem tudnál képzelni. Pl: Dudley/Pansy.

Határidő egyelőre nincs, csak majd ha kellő mennyiségű történet lesz a kihívásnál.

Egy szerző több írással is nevezhet.

Kellemes írogatást! :)


Categories: Paródia, Romantikus, Fanfiction, Akció/Kaland, Általános Characters: Nem
Summary:

Vajon hol lehet? Egyszeruen csak eltunt! Mindenki ot várja karácsonykor, de ha nem kerül elo addig, mégis ki hordja ki az ajándékokat? Kérjük a kedves írókat, hogy keressék meg télapót! A becsületes megtalálót persze megjutalmazzuk. Megkapja a télapó megmentoje címet és az elso öt megtaláló története kikerül a kiemeltek közzé. :)

Sok szerencsét!

Követelmények:

  1. Csak saját írást fogadunk el!
  2. A történet legalább 500, legfeljebb 2000 szó legyen!
  3. A beküldés határideje december 20. 24., eredményhirdetés december 24-én 26-án.    -----LEZÁRVA-----

Categories: Általános Characters: Nem
Summary:

Önképzőkör 7. forduló.

Ez alkalommal a mitológiák korába kalandozunk. A feladat: írj az ókori mitologikus alakok főszereplésével, teleregény stílusú történetet.

Lényeg: igazi brazil szappanoperai hangulat, tehát - elveszett gyerekek, megtalált apák, pénz, ármány, szerelem, mellnagyobbítás, és minden finomság. :)

Határidő: október 2.


Categories: Általános Characters: Nem
Summary:

Önképzőkör 4. forduló.

Az Önképzőkör tagjai előzetes megegyezés alapján 10 soros történetvázlatot írnak egymásnak. A feladat ezen vázlat kidolgozása egyéb megkötések nélkül. Részvételi szándékot, kérjük, a fórum megfelelő topicjában jelezni!
Határidő: július 26.


Categories: Igaz történetek, Romantikus, Vers, Akció/Kaland, Általános, Fanfiction, Paródia, Horror, Krimi, Fantasy, Filozofikus Characters: Nem