Új válasz 

A téma értékelése:
  • 1 Szavazatok - 5 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zenemanók
03-23-2009, 04:42 AM (Üzenet szerkesztésének időpontja: 03-19-2010 - 07:25 PM. Szerkesztette: GYK.)
Üzenet: #1
Zenemanók
...
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
03-24-2009, 04:55 AM
Üzenet: #2
RE: Zene
A stáb - Élünk, ahogy bárki

jó kis pörgős szám, és néha képes vagyok benne mondanivalót találni, néha meg nem XD

[Kép: 2438577.png]
GYK, alias az adminkislány láncfűrésszel, avagy ne akard, hogy én moderáljalak Lol
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
03-25-2009, 12:49 AM
Üzenet: #3
Ezt a számot eddig nem ismertem, de rákerestem youtubeon és nem is rossz. Biggrin

Én ajánlom a Belgától a Csokit. Biggrin Tegnap egész nap azt hallgattam és iszonyat jó. Biggrin

[Kép: QEROUEtvAwIAVlNPRQVT]
Válasz idézéssel
03-25-2009, 12:55 AM
Üzenet: #4
(03-25-2009 12:49 AM)Silver Princess Írta:  Ezt a számot eddig nem ismertem, de rákerestem youtubeon és nem is rossz. Biggrin

Én ajánlom a Belgától a Csokit. Biggrin Tegnap egész nap azt hallgattam és iszonyat jó. Biggrin

Csokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *.* Big Grin

én meg erre a számra keresek rá 001_smile

GYK, alias az adminkislány láncfűrésszel, avagy ne akard, hogy én moderáljalak Lol
Válasz idézéssel
03-25-2009, 07:17 AM
Üzenet: #5
Én szeretem Torma Emesétől a Jelbeszédet...

Valamint a Szerelmes Csillagokat is. 001_smile Ez Olgával - szobatársam - a közös számunk...

És nagyon-nagyon ajánlom a dinós meséből a következőt:
Őslények országa

Julcsi, alias az adminból lett moderátor, avagy SOSEM szabadulok! 001_cool
Vagy talán mégis...? 001_unsure
Válasz idézéssel
03-25-2009, 05:27 PM
Üzenet: #6
Óh, ahogy nézem, nekünk nem egyezik az ízlésünk, úgyhogy inkább nem ajánlok... 001_tongue

Csupán optikai csalódás... igazából nem vagyok itt!
Válasz idézéssel
03-25-2009, 05:38 PM
Üzenet: #7
(03-25-2009 05:27 PM)Kreeteeka Írta:  Óh, ahogy nézem, nekünk nem egyezik az ízlésünk, úgyhogy inkább nem ajánlok... 001_tongue

Kata, az egy dolog, attól még megoszthatod velünk, hátha valakinek így tetszik meg egy szám Biggrin

én pl nem nagyon hallgatok Belgát, de az a szám.... Biggrin Csokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *.*

Válasz idézéssel
03-25-2009, 05:48 PM
Üzenet: #8
Oké, te mondtad! 001_tongue
Mostanában nagy kedvencem az Areosmith-től a Dream on.
Az Oroszlánkirály musicalból a Shadowland (ez Lana érdeme, aki a múlt héten átküldte a számot).
És kb. még további 200 szám. Lol Imádom a zenét, főleg az R'n'B-t.
Csak azért nem akartam kifejteni, mert pl. a Stáb-os zene (nekem is átküldték, ismerem) kifejezetten nem tetszik, ahogy Hanna által ajánlott Jelbeszéd sem...

Csupán optikai csalódás... igazából nem vagyok itt!
Válasz idézéssel
03-25-2009, 05:57 PM
Üzenet: #9
(03-25-2009 05:48 PM)Kreeteeka Írta:  Oké, te mondtad! 001_tongue
Mostanában nagy kedvencem az Areosmith-től a Dream on.
Az Oroszlánkirály musicalból a Shadowland (ez Lana érdeme, aki a múlt héten átküldte a számot).
És kb. még további 200 szám. Lol Imádom a zenét, főleg az R'n'B-t.
Csak azért nem akartam kifejteni, mert pl. a Stáb-os zene (nekem is átküldték, ismerem) kifejezetten nem tetszik, ahogy Hanna által ajánlott Jelbeszéd sem...

Biggrin

Aerosmith-től nem sűrűn hallgatok, de van egy számuk, amit kifejezetten szeretek (Fallen Angels)

Shadowland... Hát ez most hirtelen nem ugrik be, amúgy viszont fix, hogy tudom, miről van szó.

És ugyan már, mit számít, hogy milyet szeretsz? Ki tudja, mikor jár erre valaki, akinek ugyanez az érdeklődési köre? Biggrin 001_tongue

Válasz idézéssel
03-25-2009, 06:25 PM
Üzenet: #10
Ízlések és pofonok, Kata. Különböző emberek vagyunk, más tetszik nekünk. Milyen is lenne a világ, ha nem lennénk mások? Unalmas? Nagyon...

Majd este belehallgatok a zenékbe, most nem sokára vonulok tanulni... XD

És nincs semmi on a részemről... Blush

Julcsi, alias az adminból lett moderátor, avagy SOSEM szabadulok! 001_cool
Vagy talán mégis...? 001_unsure
Válasz idézéssel
Új válasz 

[-]
Gyors válasz
Üzenet
Az üzenetre a válaszod írd ide.

Biztonsági ellenőrzés
Biztonsági ellenőrzés
(kis-nagybetű érzékeny)
Kérlek írd be a szövegmezőbe az itt található képen látott karaktersorozatot. Ez a művelet megelőzi az automatizált belépéseket (kiszűri a robot tevékenységet).

Fórumra ugrás:

KapcsolatImagineVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozKönnyített (Archív) MódRSS Hírforrás