|
Tesztizé
|
|
08-19-2009, 12:00 AM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 09-26-2009 - 03:19 AM. Szerkesztette: GYK.)
Üzenet: #1
|
|||
|
|||
|
Tesztizé
GYK:
Nos, régi fórumon Tesztizé néven futott egy topic, aminek hasonló funkciói voltak. Mivel az elmúlt napokban nem nyomtatott könyvekből is megjelentek kvízek, az admingárda úgy döntött, a topicot átnevezzük, hogy ne csak olyan tesztek jöhessenek ide. Most találtam meg ezt a kis tesztet (angolul), és lefordítottam nektek, mert sztem nagyon poén! Szabályok: - Mielőtt elolvasnád a kérdéseket, írj le 10 karakternevet a kedvenc könyvedből. - Utána rendezd őket úgy, h ne legyen köztük összefüggés - Végül válaszold meg a kérdéseket úgy, h a megfelelő számhoz helyezd be a megfelelő karaktert. ^^ 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ELŐSZÖR A NEVEKET TALÁLD KI, CSAK UTÁNA OLVASD EL A KÉRDÉSEKET! 1. Olvastál már 6 X 8 párosítású történetet? Ha nem, érdekelődnél iránta? 2. Mit gondolsz, 5 szexi? Mennyire? 3. Ha 10 teherbe ejtené 3-at, szerinted hogyan reagálnának? 4. Olvastál már olyan sztorit, ahol 1-et hozták össze vkivel? 5. Mit gondolsz a 7 X 1 párosról? 6. Szted melyik páros a jobb, 9 X 2 vagy 9 X 4? 7. Ha 10 véletlenül rányitna 1-re és 6-ra, amint éppen d*gnak, szted hogyan reagálna 10? 8. Írj rövidke történetvázlatot, ahol 3 X 7 a páros! 9. Van vmi esélye annak, h 1 összejöjjön 8-cal? 10. Ha 3 és 6 szeretők volnának, ki lenne az első, aki tiltakozna ellenük? 11. Adj címet egy olyan sztorinak, ahol 4 és 5 a páros; boldog vagy szomorú történet lenne? 12. Milyen szituációban visítaná szét 2 a torkát ijedtében? 13. Ha karakterzenét kellene választani 9 számára, mit választanál te? 14. Ha írnod kéne egy 7 X 5 X 3 történetet, akkor mit írnál a figyelmeztetések mezőbe? 15. Ha 6-nak mondania kellene egyetlenegy mondatot 9-nek, mi lenne az? 16. Milyen körülmények között d*gná meg 1-es 3-at? 17. Ismersz vkit, aki már olvasott 5 X 10 párosítású sztorit? 18. Milyen titkos, furcsa szokása lehetne 6-nak? 19. 2 és 9 szeretők voltak, de 9 elhagyta őt 4-ért. 2 mély depresszióba esett, és volt egy egyéjszakás kalandja 10-zel. Később 2 egy rövid és boldogtalan kapcsolatba bonyolódott 5-tel. Végül, miután kapott pár jótanácsot 8-tól, 2 végre megtalálta az igaz szerelmet 7 oldalán. Adj címet ennek a történetnek! 20. Akkor is szeretnéd a könyvet, ha 8 X 5 lenne a hivatalos párosítás? Az én válaszaimat alább olvashatjátok. Jó szórakozást! Én Szergej Lukjanyenko Őrség-tetralógiája alapján írtam meg. Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá! 1. Edgar 2. Geszer 3. Zavulon 4. Anton 5. Szvetlana 6. Olga 7. Ilja 8. Kosztya 9. Rusztam 10. Szemjon 1. Olvastál már Olga X Kosztya párosítású történetet? Ha nem, érdekelődnél iránta? – Jesszusom, nem! xD Nem, nem, és nem! 2. Mit gondolsz, Szvetlana szexi? Mennyire? – Számomra nem, de ha Anton boldog vele, akkor ki vagyok én, h megkérdőjelezzem? ![]() 3. Ha Szemjon teherbe ejtené Zavulont, szerinted hogyan reagálnának? – Sztem Zavulon ráuszítaná az egész Nappali Őrséget az Éjszakai Őrségre, felborulna az egyensúly, eljönne a világvége és minden elpusztulna. xD Vagy csak simán követelné a gyerektartást, nála ezt sosem lehet tudni. ![]() 4. Olvastál már olyan sztorit, ahol Edgart hozták össze vkivel? – Nem, de már volt a fejemben vmi hasonló. ^^ 5. Mit gondolsz az Ilja X Edgar párosról? – Milyen jó kis angstes yaoi-t lehetne belőle írni, nyááááá! xD Üssetek le! 6. Szted melyik páros a jobb, Rusztam X Geszer vagy Rusztam X Anton? – Nehéz dönteni… Inkább a R X G, a múltbéli kapcsolatuk olyan… poén. xD 7. Ha Szemjon véletlenül rányitna Edgarra és Olgára, amint éppen d*gnak, szted hogyan reagálna? – Sikítva kirohanna a világból. De előbb szólna Geszernek és megnézné, mi sül ki belőle.8. Írj rövidke történetvázlatot, ahol Zavulon X Ilja a páros! – Szegény Iljának mindig a rosszfiúk tetszenek, és amikor ezt Zavulon megtudja, eldönti, h kihasználja a szerencsétlen Fénypártit. Ám szerelem szövődik közöttük, és végül Zavulon direkt átáll a Fénypártiakhoz, csak h együtt lehessen a szerelmével. (Blöe, ez még a szokásosnál is nyálasabbra sikerült! xD) 9. Van vmi esélye annak, h Edgar összejöjjön Kosztyával? – Ha élnének, még esetleg, de így már nem. xD 10. Ha Zavulon és Olga szeretők volnának, ki lenne az első, aki tiltakozna ellenük? – Ez könnyű! Természetesen Geszer! ![]() 11. Adj címet egy olyan sztorinak, ahol Anton és Szvetlana a páros; boldog vagy szomorú történet lenne? – Címet? Éjszakai Őrség, Nappali Őrség, Alkonyi Őrség és Utolsó Őrség; mindenütt ők a páros. És angstes, de boldog történet lenne. ^^12. Milyen szituációban visítaná szét Geszer a torkát ijedtében? – Ha tanúja lenne Zavulon, Olga, Rusztam és Ignat kettős randijának. 13. Ha karakterzenét kellene választani Rusztam számára, mit választanál te? – Öööö…. Hát, hirtelen nem tom, de a Zlost-ra gondoltam a filmből. 14. Ha írnod kéne egy Ilja X Szvetlana X Zavulon történetet, akkor mit írnál a figyelmeztetések mezőbe? – Erőszak, durva beszéd, angst meg slash. xD 15. Ha Olgának mondania kellene egyetlenegy mondatot Rusztamnak, mi lenne az? – „Feláll a toll a hátamon, ha csak rád gondolok!” ![]() 16. Milyen körülmények között d*gná meg Edgar Zavulont? – Csak ha ezzel segít a Setét ügyének. Csakis akkor. De akkor is nagy hatású drogokkal telenyomva. xD 17. Ismersz vkit, aki már olvasott Szvetlana X Szemjon párosítású sztorit? – Egyértelműen nem! xD 18. Milyen titkos, furcsa szokása lehetne Olgának? – Hmm… A National Geographic Channelre tornázni. xD 19. Geszer és Rusztam szeretők voltak, de Rusztam elhagyta őt Antonért. Geszer mély depresszióba esett, és volt egy egyéjszakás kalandja Szemjonnal. Később Geszer egy rövid és boldogtalan kapcsolatba bonyolódott Szvetlanával. Végül, miután kapott pár jótanácsot Kosztyától, Geszer végre megtalálta az igaz szerelmet Ilja oldalán. Adj címet ennek a történetnek! – „Hatalmas félrelépések” xD 20. Akkor is szeretnéd a könyvet, ha Kosztya X Szvetlana lenne a hivatalos párosítás? – Ha továbbra is szerepelne benne Zavulon meg Edgar, akkor persze!
Kriz, alias a japános éltanuló, avagy mindenem a bishik
|
|||
|
08-19-2009, 01:32 AM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 08-19-2009 - 01:55 AM. Szerkesztette: GYK.)
Üzenet: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Könyv-QUIZ
Ann Brashares: Négyen egy gatyában tetralógia XD
1. Tibby 2. Kostos 3. Eric 4. Bridget 5. Brian 6. Lena 7. Leo 8. Carmen 9. Effie 10. Bailey 1. Olvastál már Lena X Carmen párosítású történetet? Ha nem, érdekelődnél iránta? Nem. Ööö, mindenre nyitott vagyok XD (Bár az én képzeletemmel, ahogy nálam megjelennek a szereplők, inkább nem XD) 2. Mit gondolsz, Brian szexi? Mennyire? A filmbeli nem, de amúgy akit én elképzeltem, ő igen ![]() 3. Ha Bailey teherbe ejtené Ericet, szerinted hogyan reagálnának? Hát ez inkább fordítva lehetne, mivel ebben az esetben egy igen érdekes mpreg alakulna ki... Bár amúgy is, mivel ők nem ismerték egymást, sőt, szegény Bailey az első könyv végén meghalt ![]() 4. Olvastál már olyan sztorit, ahol Tibbyt hozták össze vkivel? Persze ![]() 5. Mit gondolsz a Leo X Tibby párosról? Érdekes lenne XD 6. Szted melyik páros a jobb, Effie X Kostos vagy Effie X Bridget? Nyitott vagyok, szal utóbbit is bevenném, bár... Asszem inkább az első XD 7. Ha Bailey véletlenül rányitna Tibbyre és Lenára, amint éppen d*gnak, szted hogyan reagálna Bailey? Elcsodálkozna Tibby barátosnéján, de megértené őt, miután egy jót beszélgettek. 8. Írj rövidke történetvázlatot, ahol Eric X Leo a páros! OMG XD Ez jó XD Szóval: Eric éppen Bridgetnél van látogatóban, miközben Lena és Leo még csak az ismerkedési szakaszban vannak a kapcsolatuknak. Bridget kitalálja, hogy majd ő segít a félénk Lenának, ezért azt találja ki, hogy menjenek dupla-randira. Először mozi, természetesen, aztán étterem. A moziban a csajok ülnek középen, a fiúk a két szélén, szóval ott nem történhet semmi, de vacsoránál az asztal alatt rugdossák egymást finoman, ismerkedés céljából, kétértelmű megjegyzéseket tesznek, stb. Az egyik srác, Eric, aki bátrabb, kezdeményezőbb, kimegy a mosdóba. Miután visszajött, Leo is. A vacsora után hazakísérik a lányokat, aztán Eric elmegy Leo lakására, és... aztán dö end XD 9. Van vmi esélye annak, h Tibby összejöjjön Carmennel? Milyen szempontból? XD Mert évek óta barátnők, szóval rendszeresen összejönnek a találkákon, a szülinapi bulin XD Amúgy a másik értelemben nincs. ![]() 10. Ha Eric és Lena szeretők volnának, ki lenne az első, aki tiltakozna ellenük? Sztem Kostos, lazán behúzna egyet Ericnek... Bee meg, akivel igazából van... Hát, lehet, hogy amilyen merész, még beszállna harmadiknak XD 11. Adj címet egy olyan sztorinak, ahol Bridget és Brian a páros; boldog vagy szomorú történet lenne? Életem, életed. Szomorú lenne, mivel csak az első könyvet venné figyelembe, ahol Bee-nek végül nem jött össze a fiúval, Tibbynek pedig meghalt a barátnője, akit akkor ismert meg, szóval tiszta depi. És mivel testcsere lenne köztük, úgy, hogy ráadásul vissza se kapják, depiend... XD 12. Milyen szituációban visítaná szét Kostos a torkát ijedtében? Egy görög félistenről valaki el tudna ilyet képzelni? sztem nem tudnánk neki ilyet mondani. hacsak titokban nem fél nagyon valamitől XD13. Ha karakterzenét kellene választani Effie számára, mit választanál te? azt, ami akkor van, mikor aaa Bajos csajokban vonulnak négyen XD legalábbis akkor van zene, asszem. de mindenképpen valami olyasmit, amire lehet riszálni XD 14. Ha írnod kéne egy Leo X Brian X Eric történetet, akkor mit írnál a figyelmeztetések mezőbe? hajjaj XD Slash, threesome, 18+, OOC... asszem ez is elég riasztó hatású lehet XD de nem is olyan rossz ötlet... három iszonyú jó pasi... ![]() ![]() ![]() ![]() 15. Ha Lenának mondania kellene egyetlenegy mondatot Effie-nek, mi lenne az? Hugi, te ugyanolyan fontos vagy nekem, mint Bee, Lena és Tibby. 16. Milyen körülmények között d*gná meg Tibby Ericet? Ismételten fordítva lehetnem, amúgy pedig csak úgy, ha mindketten öntudatlanok XD 17. Ismersz vkit, aki már olvasott Brian X Bailey párosítású sztorit? Nyem, mivel mikor Bailey még élt, enyhén szólva is fiatal volt hozzá, olyat meg még nem láttam, hogy Bailey nem halt meg. 18. Milyen titkos, furcsa szokása lehetne Lenának? Festés közben ha elgondolkodik, az ecsetnek azt a felét rágja, ami festékes. xD 19. Kostos és Effie szeretők voltak, de Effie elhagyta őt Bridgetért. Kostos mély depresszióba esett, és volt egy egyéjszakás kalandja Baileyvel. Később Kostos egy rövid és boldogtalan kapcsolatba bonyolódott Briannel. Végül, miután kapott pár jótanácsot Carmentőll, Kostos végre megtalálta az igaz szerelmet Leo oldalán. Adj címet ennek a történetnek! Út a nem várt végzet felé XD - mivel egy eredeti páros se volt ebben a teóriában XD 20. Akkor is szeretnéd a könyvet, ha Carmen X Brian lenne a hivatalos párosítás? Persze. Nem a párosítások miatt szeretem
|
|||
|
08-19-2009, 01:52 AM
Üzenet: #3
|
|||
|
|||
|
Ez kicsapja a biztosítékot!
Mivel nem találtam olyan könyvet, amiben olyan sok szereplő van, ami elég ehhez, a Sandmant választottam. Balról jobbra: Álom, Halál, Vágy, Delírium, Kétségbeesés, Pusztítás és Sors. Ők amúgy testvérek... Olvastál már Lucifer X Kétségbeesés párosítású történetet? Ha nem, érdekelődnél iránta? Nem, fuj már... Mit gondolsz, Pusztítás szexi? Mennyire? Végül is... Kis szöszi borostás. Nem rossz. Ha Sors teherbe ejtené Vágyat, szerinted hogyan reagálnának? Valószínűleg vége lenne a világnak. Olvastál már olyan sztorit, ahol Álmot hozták össze vkivel? Nem. Mit gondolsz a Nada X Álom párosról? Kicsit beteg, de hát ezt már Gaiman bácsi is így gondolta. Szeretem. Szted melyik páros a jobb, Choronzon X Halál vagy Choronzon X Delírium? ChoronzonxDelírium? Az legalább elborultan rossz... Ha Sors véletlenül rányitna Álomra és Luciferre, amint éppen d*gnak, szted hogyan reagálna Sors? "Mikor olvastam, akkor is utáltam ezt a részt." Írj rövidke történetvázlatot, ahol Vágy X Nada a páros! Vágy megint kitalálta, hogy megszívatja Álmot, ezért bátyja alakjában megkörnyékezte Nadát, aki azt hitte, Álomtól terhes. Álom meg ki volt akadva. Van vmi esélye annak, h Álom összejöjjön Kétségbeeséssel? Abszolút semmi. Ha Vágy és Lucifer szeretők volnának, ki lenne az első, aki tiltakozna ellenük? ??? Kétségbeesés, mint Vágy szerető ikertestvére. Amúgy a Pokol összes köre és a Végtelenek is. Adj címet egy olyan sztorinak, ahol Delírium és Pusztítás a páros; boldog vagy szomorú történet lenne? Szomorú. Mit tudom én... Fekete bárányok. (Bocs Khim.) Milyen szituációban visítaná szét Halál a torkát ijedtében? Ha emók közt kéne lennie. Ha karakterzenét kellene választani Choronzon számára, mit választanál te? Surf rockot. Ha írnod kéne egy Nada X Pusztítás X Vágy történetet, akkor mit írnál a figyelmeztetések mezőbe? Ne olvasd el... Amúgy... slash, kínzás, vérfertőzés... Hermafrodita? Ha Lucifernek mondania kellene egyetlenegy mondatot Choronzonnak, mi lenne az? Ez is a te hibád... Milyen körülmények között d*gná meg Álom Vágyat? Ha nem tudná róla, ki ő... Vagy ha Vágy ezek után egy dobozban töltené az életét. Ismersz vkit, aki már olvasott Pusztítás X Sors párosítású sztorit? Nem. Milyen titkos, furcsa szokása lehetne Lucifernek? Lakatoskodik. Halál és Choronzon szeretők voltak, de Choronzon elhagyta őt Delíriumért. Halál mély depresszióba esett, és volt egy egyéjszakás kalandja Sorssal. Később Halál egy rövid és boldogtalan kapcsolatba bonyolódott Pusztítással. Végül, miután kapott pár jótanácsot Kétségbeeséstől, Halál végre megtalálta az igaz szerelmet Nada oldalán. Adj címet ennek a történetnek! Álom halálának valódi oka Akkor is szeretnéd a könyvet, ha Kétségbeesés X Pusztítás lenne a hivatalos párosítás? Őszintén kétlem. ![]() Tudom, hogy Wilde nem brit, hanem ír, de ebben az esetben hidegen hagy. |
|||
|
08-19-2009, 02:02 AM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 08-19-2009 - 02:03 AM. Szerkesztette: Vicky.)
Üzenet: #4
|
|||
|
|||
|
John Caldwel: Elf mágia
1. Meowah 2. Streddihgar 3. Gwynda 4. Lamahr 5. Chor-rekk 6. Gawior és Gawien 7. Lemien 8. Lium 9. Ezüstszemű Levandel 10. Maor 1. Olvastál már Gawior és Gawien X Lium párosítású történetet? Ha nem, érdekelődnél iránta? Nem, de nem is lenne gyomrom elolvasni XD. 2. Mit gondolsz, Chor-rekk szexi? Mennyire? Hát, szerintem egyáltalán nem. De hát kinek mi az ízlése XD. 3. Ha Maor teherbe ejtené Gwyndát, szerinted hogyan reagálnának? Maor örülne annak, hogy legalább egyszer végre megkapta Gwyndát egy éjszakára, de a gyereknek nem örülne. Gwynda... fogalmam sincs, nem tudom a nekromanták mennyire szeretik a gyerekeket. 4. Olvastál már olyan sztorit, ahol Meowaht hozták össze vkivel? Nem. 5. Mit gondolsz a Lemien X Meowah párosról? Nem szeretem a nő-nő párosításokat .6. Szted melyik páros a jobb, Ezüstszemű Levandel X Streddihgar vagy Ezüstszemű Levandel X Lamahr? Az utóbbi. Ha már párosítani kell inkább elf ez elffel, mint el egy szörnyeteggel .7. Ha Maor véletlenül rányitna Meowah-re és Gawior és Gawienrr, amint éppen d*gnak, szted hogyan reagálna? Húha, szerintem rosszul lenne, de lehet, hogy beszállna harmadiknak .8. Írj rövidke történetvázlatot, ahol Gwynda X Lemien a páros! Sosem szerettem a nő-nő párost, de legyen. Miután Lium meghalt, Gwynda mégiscsak a sötét hatalmakhoz fordult, mert rájött, hogy nem Lemienre volt féltékeny, és a lány neki is éppen úgy hiányzik, mint Liumnak. A sötét hatalmak visszahozzák, és ők boldogan élnek, amíg meg nem haltak. 9. Van vmi esélye annak, h Meowah összejöjjön Liummal? Semmi. 10. Ha Gwynda és Gawior és Gawien szeretők volnának, ki lenne az első, aki tiltakozna ellenük? Meor XD. 11. Adj címet egy olyan sztorinak, ahol Lamahr és Chor-rekk a páros; boldog vagy szomorú történet lenne? Szomorú XD. Az elf és a szörnyeteg lenne a cím XD. 12. Milyen szituációban visítaná szét Streddihgar a torkát ijedtében? Semmilyen? XD 13. Ha karakterzenét kellene választani Ezüstszemű Levandel számára, mit választanál te? Komolyzenét, valami hatásos... 14. Ha írnod kéne egy Lemien X Chor-rekk X Gwynda történetet, akkor mit írnál a figyelmeztetések mezőbe? Horror... XD. 15. Ha Gawior és Gawien-nak mondania kellene egyetlenegy mondatot Ezüstszemű Levandelnek, mi lenne az? Gawior húst akar! 16. Milyen körülmények között d*gná meg Meowah Gwyndát? Semmilyen ![]() 17. Ismersz vkit, aki már olvasott Chor-rekk X Maor párosítású sztorit? Senkit az ég világon. 18. Milyen titkos, furcsa szokása lehetne Gawior és Gawiennek? Gyümölcsöt eszik XD. 19. Streddihgar és Ezüstszemű Levandel szeretők voltak, de Ezüstszemű Levandel elhagyta őt Lamahrért. Streddihgar mély depresszióba esett, és volt egy egyéjszakás kalandja Maorral. Később Streddihgar egy rövid és boldogtalan kapcsolatba bonyolódott Chor-rekkel. Végül, miután kapott pár jótanácsot Liumtól, Streddihgar végre megtalálta az igaz szerelmet Lemien oldalán. Adj címet ennek a történetnek! Öhm... Szappanopera elf módra .20. Akkor is szeretnéd a könyvet, ha Lium X Chor-rekk lenne a hivatalos párosítás? Nem, mert nem szeretem a meredek párosításokat
|
|||
|
08-19-2009, 03:16 AM
Üzenet: #5
|
|||
|
|||
|
Ez mekkora már! Meg fogom csinálni saját szereplőssel házi használatra, ide meg akkor legyen mondjuk...
George R. R. Martin: Tűz és jég dala ciklus 1. Tyrion 2. Arya 3. Jaime 4. Szellem 5. Viserys 6. Theon 7. Sansa 8. Cersei 9. Szegfű 10. Tywin 1. Olvastál már Theon x Cersei párosítású történetet? Ha nem, érdekelődnél iránta? Cersei bárkivel lefekszik, szal annyira nem lenne nagy kaland, de nem olvastam és nem érdekel. 2. Mit gondolsz, Viserys szexi? Mennyire? Külsőleg igen. Eléggé. 3. Ha Tywin teherbe ejtené Jaime-et, szerinted hogyan reagálnának? A saját fiát? Abban a családban semmi nem lehetetlen. Valszleg megtennék Kaszter-hegy örökösének. ![]() 4. Olvastál már olyan sztorit, ahol Szellemet hozták össze vkivel? Nem. Ő egy rémfarkas. 5. Mit gondolsz a Sansa X Tyrion párosról? Házasok. ![]() 6. Szted melyik páros a jobb, Szegfű X Arya vagy Szegfű X Szellem? Szegfű-Szellem. Bár se a femshlash, se az állatokkal való szex nem tartozik a kedvenceim közé. De ez vicces.7. Ha Tywin véletlenül rányitna Tyrionra és Theonra, amint éppen d*gnak, szted hogyan reagálna? "Fiam, már a szajhákkal is kiakasztottál, de ezzel a büdös krakennel végképp. Tűnés pénzt csinálni!" 8. Írj rövidke történetvázlatot, ahol Jaime X Sansa a páros! Királyvárból való szökése után Sansa Starkot égre-földre keresik. Véletlenül talál rá sógora, Jaime, aki eddigre már teljesen kiábrándult a nővéréből. Elmondja Sansának, hogy Tyrion él, de ha bebizonyítja az ártatlanságát, kérheti a házasság felbontását. De mire erre végül sor kerül, már egyéves lesz a fiuk, Robb Lannister. ![]() 9. Van vmi esélye annak, h Tyrion összejöjjön Cerseijel? Nem sok, de Cerseit ismerve nem is kizárt. Meg Tyriont ismerve se. 10. Ha Jaime és Theon szeretők volnának, ki lenne az első, aki tiltakozna ellenük? ÉN!!! 11. Adj címet egy olyan sztorinak, ahol Szellem és Viserys a páros; boldog vagy szomorú történet lenne? Vagy vicces, vagy szadista. A címe: Sárkányok híján... ![]() 12. Milyen szituációban visítaná szét Arya a torkát ijedtében? Asszem, ő már mindenen túlvan... 13. Ha karakterzenét kellene választani Szegfű számára, mit választanál? Szegfűnek? Nem venném a fáradságot, hogy zenét keressek neki. ha mégis, valami szomorú, de jellegtelen izét. 14. Ha írnod kéne egy Sansa X Viserys X Jaime történetet, akkor mit írnál a figyelmeztetések mezőbe? Gyilkosság, kínzás, szereplő halála. És Viserys lenne a szenvedő alany. Ha-há! *gonosz* 15. Ha Theonnak mondania kellene egyetlenegy mondatot Szegfűnek, mi lenne az? Te meg ki a [nemi szerv] vagy? 16. Milyen körülmények között d*gná meg Tyrion Jaime-et? Ööö... inkább nem is szeretnék belegondolni. 17. Ismersz vkit, aki már olvasott Viserys X Tywin párosítású sztorit? Nem tudom, miket olvasnak elmebeteg ismerőseim. ![]() 18. Milyen titkos, furcsa szokása lehetne Theonnak? Hm, mondjuk gerjed a plüssmacikra? 19. Arya és Szegfű szeretők voltak, de Szegfű elhagyta őt Szellemért. Arya mély depresszióba esett, és volt egy egyéjszakás kalandja Tywinnal. Később Arya egy rövid és boldogtalan kapcsolatba bonyolódott Viserysszel. Végül, miután kapott pár jótanácsot Cerseitől, Arya végre megtalálta az igaz szerelmet Sansa oldalán. Adj címet ennek a történetnek! Nővérek, ha igazán szeretik egymást (incest warning) 20. Akkor is szeretnéd a könyvet, ha Cersei X Viserys lenne a hivatalos párosítás? Imádnám. Megérdemelnék egymást...(Megyek, megcsinálom szereplőimre, ha valakit érdekel, PÜ-ben visítson!) http://kaevilaga.blogspot.com/ Kvízek a szereplőimhez itt!
In our sky there is no limit
and masters we have none heavy metal is the only one |
|||
|
08-19-2009, 05:09 AM
Üzenet: #6
|
|||
|
|||
|
Noh, akkor berakom ide a kedvenc karaktermemém, ami unalmasnak tűnik, pedig nem az
![]() 1. Válaszd ki pár karaktered (legfeljebb ötöt), 2. Vedd rá őket, hogy válaszoljanak a következő kérdésekre (tipp: párbeszédben izgisebb ),3. Szabadon vehetsz el és adhatsz hozzá kérdéseket. Mi a neved? Fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy? Milyen magas vagy? A nemzetiséged? Vannak rossz szokásaid? Szűz vagy? Ki a társad/hitvesed? Vannak gyerekeid? Mi a kedvenc ennivalód? Mi a kedvenc fagylaltod? Megöltél már valakit? Gyűlölsz valakit? Szeretsz valakit? Vannak titkaid? Mi a munkád? Mit teszel, hogy kikapcsolódj? A szemed színe? A bőrödé? Hajadé? Kövér/Átlagos/Sovány? Eső, vagy napfény? Kempingezés, vagy inkább otthon? Bármi szokatlan veled kapcsolatban? Mennyi ételre/italra van szükséged egy nap? A kedvenc helyed? Milyenek (voltak) a szüleid? Akarsz mondani valamit az olvasóidnak? És most mit fogsz csinálni? |
|||
|
08-19-2009, 05:13 AM
Üzenet: #7
|
|||
|
|||
|
Legjobb mód, hogy megismerd a saját karaktered, mi?
.
|
|||
|
08-19-2009, 05:14 AM
Üzenet: #8
|
|||
|
|||
|
Hát igen
"Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét." Én drága honlapom Vampire-fic Security KFT
|
|||
|
08-19-2009, 05:15 AM
Üzenet: #9
|
|||
|
|||
|
Amikor én kitöltöttem egy idő után már ott marták egymást mindig, ahol érték
Csak nincs kedvem lefordítani egyiket se, mert úgyse ismeritek a karijaimat, bár lehet úgyis vicces lenne, csak nemtom, hosszú, ha vkit érdekel angolul elküldöm pübe
|
|||
|
08-19-2009, 05:16 AM
Üzenet: #10
|
|||
|
|||
|
Én ezt szívesen megcsinálnám egy-két karakteremre, csak senki nem ismeri őket... csak Kae XD
|
|||

Jó szórakozást! 

De előbb szólna Geszernek és megnézné, mi sül ki belőle.
Hát, hirtelen nem tom, de a Zlost-ra gondoltam a filmből. 

![[Kép: 2438577.png]](http://www.valenth.com/lab/2438577.png)

![[Kép: 5824527_faf1c1286c803f766313a496af2a2d8b_m.jpg]](http://img4.indafoto.hu/2/3/60533_ca56c1c01e22b357e4aa3676d3eff6c0/5824527_faf1c1286c803f766313a496af2a2d8b_m.jpg)
![[Kép: Button1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]](http://kepfeltoltes.hu/090927/Button1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)