|
Társalkodó
|
|
08-28-2010, 03:17 AM
Üzenet: #7951
|
|||
|
|||
|
RE: Társalkodó
TUdom, csak én nem tudom nézni, mert nincs tévém
So hold me close tiny dancer, the only thing I’ve got’s this electrorock cancer "Ettől egzotikus a fejezet. Hogy helyenként szar." Khim 2010.01.20"Hány halál kell egy villanykörte kicseréléséhez?" Khim 2010.04.02 ♥Artemis Fowl♥
|
|||
|
09-02-2010, 04:20 AM
Üzenet: #7952
|
|||
|
|||
|
Iso, a te hatásodra tiszta dinka lettem. Letöltöttem az Adam Lambert albumot, és rájöttem, hogy tetszik...
Penna és Pergamen - Saját történeteim tárháza
Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene. /Heinrich Heine/ |
|||
|
09-02-2010, 04:26 PM
Üzenet: #7953
|
|||
|
|||
(09-02-2010 06:37 AM)GYK Írta: és az engem hol érdekel? mindkettőt szeretem Miért van az, hogy valahogy ezt sejtettem...? XD Penna és Pergamen - Saját történeteim tárháza
Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene. /Heinrich Heine/ |
|||
|
09-02-2010, 09:45 PM
Üzenet: #7954
|
|||
|
|||
|
nem is tudom
|
|||
|
09-05-2010, 11:43 PM
Üzenet: #7955
|
|||
|
|||
(09-05-2010 05:17 PM)Kae Írta: Lehet, hogy célszerűbb a könyvvel kezdeni, annak mondjuk a magyar fordításában magyarították a neveket is (Tom=Tamás, Jack=János, Philip=Fülöp és társai), ha nem is mindet, de attól még buli. AKkor angol valszeg praktikusabb, de hogy a Jack hogy lett János az érdekes :DDD Mindegy, egyelőre megkaptam a Name of the Windet kölcsönben és azt kéne meg Tűz és jég dala szerepjátékhoz Trónok harcát, meg nemsoká lesz Artemis Fowl 7 papercover ami elsőbbséget élvez minden felett
So hold me close tiny dancer, the only thing I’ve got’s this electrorock cancer "Ettől egzotikus a fejezet. Hogy helyenként szar." Khim 2010.01.20"Hány halál kell egy villanykörte kicseréléséhez?" Khim 2010.04.02 ♥Artemis Fowl♥
|
|||
|
Tegnap, 03:31 AM
Üzenet: #7956
|
|||
|
|||
|
Jack Jackson, és János fia János.
Trónok harca nekem megvan, meg a már kiadott folytatása is, egyszer elolvasós. Elsőre falja az ember, és soha többé nem veszi kézbe, és a világvégének drukkol, hogy a szereplők megszabaduljanak a szenvedéstől (igen, ez az a Martin könyv, amit szidni szoktam). Mondjuk attól még lehet, hogy pont szeretni fogod, én Hollókirálytól szenvedtem irtózatosan, és az is fáj, hogy pénzt adtam ki rá. Akciósan eladó, ha kell valakinek.
http://kaevilaga.blogspot.com/ Kvízek a szereplőimhez itt!
In our sky there is no limit
and masters we have none heavy metal is the only one |
|||
|
Tegnap, 05:01 AM
Üzenet: #7957
|
|||
|
|||
|
Hát akkor megelőlegezem, hogy nekem lehet, hogy tetszeni fog, meg amit mondtak nekem, hogy ilyen udvari intrikás cucc, az meg nekem win. Meeeg azért is akkor, mert sztem a Hollókirály a világ egyik legjobb könyve, mondjuk lassan olvasós, legalábbis én nagyon sokáig olvastam, mert meg kellett emészteni közben mindig, hogy mi van, de nagyon kevés könyvnek a végénél éreztem magam olyan elégedettnek, mint annál
|
|||
|
Tegnap, 05:09 AM
Üzenet: #7958
|
|||
|
|||
|
Én siettem vele, hogy mielőbb a végére érjek, mert már nagyon elegem volt belőle. Childermass tartotta bennem a lelket.
![]() Martinnál meg: Az udvari intrika oké, meg az egész könyvciklus nagyon profin meg van írva, szuper a világ, istenkirályak a szereplők - de ez az, amit meséltem a farkasfejjel, a feltámasztott vízi hullával meg a vécén megöléssel. Mindenki szív, mindenki szenved, és mindig van még rosszabb meg még mélyebb. Egyszerűen három-négy ezer oldal alatt KIZÁRÓLAG ROSSZ DOLGOK TÖRTÉNNEK. Attól még faltam, de másodszor már nem tudtam elolvasni, pedig a kedvenceket tízszer is előveszem akár. (Jósnőt pl másfél év alatt hatszor olvastam el eddig. ) Mondom, zseniális a fószer, de ki kéne herélni, amiért így bánik a szereplőivel...
http://kaevilaga.blogspot.com/ Kvízek a szereplőimhez itt!
In our sky there is no limit
and masters we have none heavy metal is the only one |
|||

![[Kép: 2438577.png]](http://www.valenth.com/lab/2438577.png)
Akciósan eladó, ha kell valakinek.