|
Társalkodó
|
|
03-27-2009, 09:33 PM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 09-26-2009 - 03:01 AM. Szerkesztette: Julcsi.)
Üzenet: #1
|
|||
|
|||
|
Társalkodó
Itt semmi sem off, nem bizony.
![]() Különbsége az Ismerkedő-topiktól, hogy itt tényleg mindent lehet... Mármint írni. Válaszolhatsz más topikokban írt hozzászólásokra, vagy csak ha beszélgetni támad kedved, dobj fel egy témát. Ennyi az egész.Bocsi, de én hiányoltam tesztizét...
Julcsi, alias az adminból lett moderátor, avagy SOSEM szabadulok!
![]() Vagy talán mégis...? ![]() |
|||
|
03-27-2009, 09:37 PM
Üzenet: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Társalkodó
Tényleg, Tesztizé (és Szárnyi... vajon mi van vele?)! Úgy éreztem, hogy hiányzik valami!
Csupán optikai csalódás... igazából nem vagyok itt! |
|||
|
03-27-2009, 09:39 PM
Üzenet: #3
|
|||
|
|||
|
Szárnyi? Lemaradottnak érzem magam...
![]() De igen, én Tesztizét szerettem még odaát.
|||
|
03-27-2009, 09:43 PM
Üzenet: #4
|
|||
|
|||
(03-27-2009 09:39 PM)Dézi Hanna Írta: Szárnyi? Lemaradottnak érzem magam... nyugi, én is ![]() és CSIK, VB, Mormota és végül Büfé ezeket újra kéne szervezni, nem? ![]() Na meg persze az új klubok is...
|
|||
|
03-27-2009, 09:50 PM
Üzenet: #5
|
|||
|
|||
(03-27-2009 09:43 PM)GYK Írta:(03-27-2009 09:39 PM)Dézi Hanna Írta: Szárnyi? Lemaradottnak érzem magam... Akkor jó... A régi klubok... Nekem igazából nem fértek ki az aláírásomba, azért nincsenek ott, pedig akartam... ![]() Újak? Hát, ha találsz ki, akkor jöhet... De amúgy külön Büfé-klub nem is volt, nem? Csak egy-két ember kiírta... Julcsi, alias az adminból lett moderátor, avagy SOSEM szabadulok!
|||
|
03-27-2009, 09:50 PM
Üzenet: #6
|
|||
|
|||
|
Szárnyaszegett volt, aki ismerkedés céljából összeállított egy rakás kérdést:
pl. mi a kedvenc színed? ...stb. És csinált egy topicot, aminek ezekre válaszolás lett a témája. Aztán gyengének találta, és törölte. Valaki (azt nem tudom, hogy ki), meg hiányolta, és létrehozott egy új topicot helyette, ez lett a "tesztizé". Lehet, hogy ekkor ti még nem voltatok itt... vagy csak nem ilyen aktívan... rég volt.
Csupán optikai csalódás... igazából nem vagyok itt! |
|||
|
03-27-2009, 09:59 PM
Üzenet: #7
|
|||
|
|||
|
Kata, én biztos, hogy nem voltam itt/ott
![]() Akkor regiztem fórumra, mikor a kiemeltes szavazás volt, akkor is az utolsó pillanatban, és csak azért XD Aztán úgy egy-két hónappal később mentem vissza megint ![]() igen, büfés amúgy nem volt, de azért akkor is ![]() *hű hozzá, még akkor is, ha már csak emlék* hát, ha elszabadul a fantázia, akkor bármilyen új klub ötlete megszülethet, bárkitől, szóval...
|
|||
|
03-27-2009, 10:03 PM
Üzenet: #8
|
|||
|
|||
|
Kata: igen, akkor én még tuti nem voltam, először valamikor február végén írtam, szóval te és Natsiss vagytok az ősfórumosok, ti sokat tudhattok.
![]() GYK: én is emlékezem, csak tényleg nem tudtam kiírni az aláírásomba... ![]() Jó, hát ha valakinek lesz egy ötlete, akkor majd megosztja velünk.
|||
|
03-27-2009, 10:12 PM
Üzenet: #9
|
|||
|
|||
(03-27-2009 10:03 PM)Dézi Hanna Írta: GYK: én is emlékezem, csak tényleg nem tudtam kiírni az aláírásomba... Na igen, rövid hozzá a hely... Azt már nem is engedte beszínezni... Lilára meg nem akartam, mert akkor nagyon lila lennék XD |
|||
|
03-29-2009, 06:00 AM
Üzenet: #10
|
|||
|
|||
(03-29-2009 05:21 AM)Lil Írta: Hosszabb történeteket meg nem nagyon szoktam olvasni... ahhoz is túl lusta vagyok No, ezt meg tudom cáfolni, ugyanis Zsókával csak végeztél.
|||

![[Kép: 2438577.png]](http://www.valenth.com/lab/2438577.png)