|
Ború vagy derű?
|
|
03-23-2009, 04:45 AM
Üzenet: #1
|
|||
|
|||
|
Ború vagy derű?
Ide mindenki megírhatja, hogy éppen most rossz kedve van, vagy éppen jó.
Esetleg világutálom-hangulatú hozzászólások is jöhetnek, vagy éppen "átölelelem a világot, mert annyira szeretem"-típusúak, esetleg "váltsuk meg a világot!"-félék... Hajrá! |
|||
|
03-23-2009, 06:33 AM
Üzenet: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Ború vagy derű?
Ború
![]() Egyetlen egy "jól" irányozz tettel tökéletesen tönkre lehet tenni egy jó napot... |
|||
|
03-23-2009, 06:35 AM
Üzenet: #3
|
|||
|
|||
|
Jujujjujj!
Ez a fórum nekem nagyon bejön Akárki akármit mond, nekem tetszik. Ezt mosz muszáj volt közölni Szóval abszolút derű
Lucy, alias a pancsoló kislány, avagy jobb vagyok, mint a Baywatch
|
|||
|
03-23-2009, 06:36 AM
Üzenet: #4
|
|||
|
|||
(03-23-2009 06:33 AM)GYK Írta: Ború Mi történt? Jaj, ne légy már ilyen szomorú! Engem utál a RENDSZER, meg hasonlók, mégsem szomorkodom... Itt a fórum, a chat, az oldal... Mivel vidíthatnálak fel? Julcsi, alias az adminból lett moderátor, avagy SOSEM szabadulok!
![]() Vagy talán mégis...? ![]() |
|||
|
03-23-2009, 06:38 AM
Üzenet: #5
|
|||
|
|||
|
Hát azt inkább nem mondom, mivel akkor garantált börtön lenne belőle XD De azért köszi *nagyölelés Hannának*
Egyébként egy kis optimizmus (hurrá, egen, ilyet is tudok most): a chat, a fórum és a rendszer kivételesen nem utál XD |
|||
|
03-23-2009, 06:47 AM
Üzenet: #6
|
|||
|
|||
|
Na, mert nem tudod, hogy engem milyen szinten utál, meg Natsisst is, szóval abban te is benne vagy...
![]() De a borúsághoz, hogy ne legyek off olyan nagyon... A szobatársam végre szakított a gonosz barátjával! ![]()
Julcsi, alias az adminból lett moderátor, avagy SOSEM szabadulok!
![]() Vagy talán mégis...? ![]() |
|||
|
03-23-2009, 06:49 AM
Üzenet: #7
|
|||
|
|||
|
Utál titeket? Hát, ez kellemetlen.
![]() Ha gonosz volt, akkor jó, hogy szakítottak ![]() on: mivel nem változott meg öt perc alatt...
|
|||
|
03-23-2009, 07:49 AM
Üzenet: #8
|
|||
|
|||
|
Olyan kedvem van, amilyen szokott lenni.
Semmi változás. Minden egyhangú. Unalmas. life goes on until it ends |
|||
|
03-23-2009, 09:53 PM
Üzenet: #9
|
|||
|
|||
|
Ború, mint mostanában mindig...
Senki nem figyel semmire, mindent nekem kell elintézni, minden választ tőlem várnak, de azért bekavarni betudnak... Aztán meg ígérgetnek, hogy kitalálunk valamit, megoldjuk, mégis nekem kell a végén egyedül... Csak mert ők most mind szerelmesek... MINDENKI... én még ilyet nem éltem... és persze mivel én nem, csak üljek és nézzem a nyáladzást, igyekezzek senkit se zavarni, de azért legyek ott mindenhol és mégse... Meg persze ne fújjak az expasimra, de azért beszéljek is róla... Ne szóljak be senkinek, legyek türelmes, de azért ne legyek csendes se, mert akkor az a baj... Lehet, hogy hallgatok egy kis Belgát... Az a baj...Bocs a kirohanásért, de ez most jól esett. XD |
|||
|
03-25-2009, 04:24 AM
Üzenet: #10
|
|||
|
|||
|
Derű. Végül is reggel csak hatszor fordult ki az esernyőm, aztán hatszor fordítottam vissza. Hetedszerre kidobtam. Megáztam, de legalább vidáman és felszabadultan, nem úgy, mint egy bohóc, a hülye esernyőmmel hadakozva. és mostanában végre nem kell olyan embertelenül sokat tanulnunk, és kicsit lazíthatok
|
|||

![[Kép: 2438577.png]](http://www.valenth.com/lab/2438577.png)

Ez a fórum nekem nagyon bejön
Akárki akármit mond, nekem tetszik. Ezt mosz muszáj volt közölni