Új válasz 

A téma értékelése:
  • 8 Szavazatok - 4.88 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Társalkodó
07-17-2009, 11:07 PM
Üzenet: #391
RE: Társalkodó
"Valamilyen megfontolásból", ez jó! Lol Bocsi, h tönkretettem az anyukád inkognitóját, Khim, remélem, megbocsátasz. Sad ^.^ De hamarosan nekikezdek! 001_smile Télleg, te így már jobban benne vagy a dolgokban, mennyire húzós kiadni egy könyvet?

[Kép: QEMTW0tvAwJQVltKQgVR] [Kép: QEMTW0tvAwJQVltKRQVR]
Kriz, alias a japános éltanuló, avagy mindenem a bishik
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
07-18-2009, 03:12 AM
Üzenet: #392
Nagyon. Főleg, ha mások adják ki helyetted, és te nem fizetsz semmit. Számítani kell rá, hogy magyarázat nélkül visszadobják, vagy csak egyszerűen nem válaszolnak. El kell küldeni minden létező kiadónak és egyfolytában nyaggatni kell őket Biggrin Anya beadta a kéziratot és 6 évre rá adták ki a könyvet. Biggrin
Válasz idézéssel
07-18-2009, 09:22 AM
Üzenet: #393
Hű, az azért jó sok idő. És nem adta fel közben a reményt?

[Kép: QEROUEtvAwIAVlNPRQVT]
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
07-18-2009, 08:46 PM
Üzenet: #394
Hű, hat év... én amit három éve írtam, azt is ki tudnám vágni néha a szemétbe... hat év alatt annyit fejlődik az ember, nem? Ti hogy vagytok ezzel, kedves többiek? Biggrin

http://kaevilaga.blogspot.com/
Kvízek a szereplőimhez itt!

In our sky there is no limit
and masters we have none
heavy metal is the only one
Válasz idézéssel
07-18-2009, 09:51 PM
Üzenet: #395
Hát nemtom az én véleményem mennyire számít, mert nincs hat éve egyáltalán, hogy írni kezdtem, meg túl fiatal vagyok, hogy ne feljlődjek tovább, de én minden további nélkül kivégnék mindent amit egy éve írtam...Lol

Lucy, alias a pancsoló kislány, avagy jobb vagyok, mint a Baywatch
Válasz idézéssel
07-18-2009, 09:53 PM
Üzenet: #396
No, igen, én is így vagyok vele, hogy röhögőgörcsöt kapok, amikor meglátom az első regényemet, ami egy Meg Cabot utánzat. xD

De gondolom ez sokat változik, ahogy az ember fokozatosan nő fel és talán elérhetünk egy pontot, ahonnan már nem változik olyan nagyot az ember ízlése és jelleme. Akkor talán már elérhetünk egy olyan pontot, amikor visszanézve is tetszenek a műveink. Lol

[Kép: QEROUEtvAwIAVlNPRQVT]
Válasz idézéssel
07-18-2009, 11:03 PM
Üzenet: #397
Persze, ő is fejlődött. Amikor kiadták, bele se mert olvasni. Meg a második részt jobban szereti (azt talán két éve adta le a kiadónak Biggrin). Amúgy feladta a reményt közben, de aztán hirtelen kapott egy levelet, hogy mégis kiadják Biggrin.
Én már a pár hónappal ezelőtt írt dolgokat is kivágnám legszívesebben a szemétbe, vagy napja, hangulattól függ XD.
Első regényem egyszerűen olvashatatlan, de néha belenézek, hogy jó kedvem legyen. Biggrin

Meg az is számít, hogy hat évvel ezelőtt 13 vagy 33 éves voltál. XD
Válasz idézéssel
07-18-2009, 11:42 PM
Üzenet: #398
Én hat éve kezdtem el írni... És Lucy a megmondója, hogy milyen szörnyű az első írásom - húgommal közös, általában röhögőgörccsel és izomlázas rekeszizommal végzem, ha beleolvasok... Persze, nem is vagyok büszke mindenre az elmúlt hat évről, de a kidobásról nálam szó sem lehet, jó lesz az még egyszer, ki tudja, mikor akarom átjavítani? Tongue_smilie Wink
A fejlődés... határozottan megy nekem. Thumbup

Julcsi, alias az adminból lett moderátor, avagy SOSEM szabadulok! 001_cool
Vagy talán mégis...? 001_unsure
Válasz idézéssel
07-18-2009, 11:51 PM
Üzenet: #399
Én három éve kezdtem írni, az első művem fanfic volt, de azt nem dobnám ki, az egyik kedvencem... viszont egy-két másikat simán XD. Csak egyesek nem engedik Biggrin

[Kép: Button1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válasz idézéssel
07-20-2009, 08:28 PM (Üzenet szerkesztésének időpontja: 07-20-2009 - 08:29 PM. Szerkesztette: Kae.)
Üzenet: #400
Hm... én 17 éve írok, de még mindig nem érzem jónak, amit csinálok...

Erről jut eszembe: mi lenne, ha csinálnánk itt a fórumban írásos topicot? Ha valakinek írástechnikai gondja, ötlete, megbeszélnivalója van, az felvetheti, meg lehet tapasztalatot cserélni, pl. hogy zenére vagy zene nélkül, kézzel vagy géppel, órán vagy otthon... kinek mi jut eszébe. Mégis csak írók akarunk lenni, vagy mi a szösz.

Éééés 400. hsz! Biggrin Ráadásul duplán: társalkodóban is, meg részemről is. Thumbup

http://kaevilaga.blogspot.com/
Kvízek a szereplőimhez itt!

In our sky there is no limit
and masters we have none
heavy metal is the only one
Válasz idézéssel
Új válasz 

[-]
Gyors válasz
Üzenet
Az üzenetre a válaszod írd ide.

Biztonsági ellenőrzés
Biztonsági ellenőrzés
(kis-nagybetű érzékeny)
Kérlek írd be a szövegmezőbe az itt található képen látott karaktersorozatot. Ez a művelet megelőzi az automatizált belépéseket (kiszűri a robot tevékenységet).

Fórumra ugrás:

KapcsolatImagineVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozKönnyített (Archív) MódRSS Hírforrás