Imagine Forum

Full Version: Anime/Manga világ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Minden, ami ezekkel kapcsolatos Smile
Hmm, nézzük csak, mint hivatalosan is nagy anime fangirl:

- újabban nagyon nyomom az Axis Powers Hetaliát Big Grin
- újranézem a Ghost in the Shell SACot. Wink
- és nemsokára coooon! Big Grin
Én múltkor Full Moon-t néztem... találtam 6 részt a laptopomon... a régi suzgépünkön több is van,de az a gép nővéreméknél van.Confused

Nem tudok menni cooonra, de akaroookk...*szipp*
Én nem akarok menni conra, de muszáj, melyikünknek a rosszabb? Big Grin
Egyezzünk ki döntetlenbe.XD

Még küzdök a conramenésért...*szipp*

Hogy ne legyek ennyire off... Ma megkaptam a rendlet két mangát+ csop társamtól egy harmadikat ráadásnak.^^
Claymore 3,4, 10 kötetek angolul.Smile
Én mostanában a Candy, Candy c. nagyon régi, nálunk is adott animét nézem újra. Valahogy rákattantam a régi dolgokra. ^^
Kendikendiiiiiii! Big Grin Jaj istenem, de kicsik voltunk, amikor az ment. Előtte vagy utána volt valami másik mese, azt néztük, de hogy most a Dragon Ball vagy a Nyomorultak... Big Grin Big Grin Tongue
A Candy Candy nagy kedvencem volt, édesanyám is nézte meg a nővérem. Asszem talán a Nyomorultak lehetett előtte...
Anyum mindig mondta hogy tiszta lányregény. Istenem, shoujo-anime. Dragon Ballt is szerettük, meg a Sailor Moont is. Ja, még mindig imádom őket. ^^

Nyomorultakat is szerettem, bár az francia volt. Meg volt a Pálya ördögei (Top Striker), az ilyen focis volt.
Közvélemény kutatás: Jön valaki Tavaszi Mondoconra?Big Grin
Már tiszta türelmetlen vagyok, annyira mehetnékem van!Az elmúlt kb másfél hétben kb. 3-szor álmodtam connal...O_O
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's